Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler: Με Ντάνο αλλά... στην παρουσιάση; Όλο το παρασκήνιο (Video)

Τα σενάρια που έχουν «πέσει» στο τραπέζι

2 Ιουνίου 2022 13:17
Survivor All Star spoiler: Με Ντάνο αλλά... στην παρουσιάση; Όλο το παρασκήνιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στην έκδοση «All Star» με πολύ αγαπημένους παίκτες oι οποίοι είναι δυνατοί και αγωνιστικά.

Το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα του «Survivor-All Star» είναι αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου, που είναι ο παίκτης που ξεχώρισε όσο κανείς, στο πρώτο Survivor που προβλήθηκε το 2017.
Ωστόσο, ο Ντάνος δεν θα συμμετέχει ως παίκτης αλλά το πιο πιθανόν, θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.

«Είναι τηλεοπτική βόμβα. Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει πέσει έντονα στο τραπέζι. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κουβέντα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Survivor spoiler: «Αν συζητήσουμε και τα βρούμε...» - «Βόμβα» Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star! (Video)

Survivor spoiler 09/05: Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα», μίλησε ο Τριαντάφυλλος και είπε πολλά για το φετινό Survivor 5 αλλά πέταξε και μια βόμβα και για το Survivor All Star! Παράλληλα, ένα νέο ειδύλλιο στο «Survivor» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος επιμένει να σχολιάζει μέσα από μία ξεχωριστή στήλη όσα συμβαίνουν μέσα στο ριάλιτι.

«Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τον Αλέξη Παππά με κάποιον από εκεί. Ο Αλέξης είναι παιδί μάλαμα, είναι φοβερός, είχε ευστοχία σε αυτά που έλεγε, ηταν καλός στα αγωνίσματα, ήταν Survivor», είπε αρχικά και συνέχισε ο Τριαντάφυλλος: «Όταν εγώ βρω ένα κινητό ή ένα σάντουιτς, ή κάποιον ευάλωτο να του πάρω κάτι, θα το κάνω. Ας είμαστε ειλικρινείς. Μην τρελαινόμαστε με τον Άρη. Survivor δεν είσαι; Βάλε κάποιους να τους προσέχει. Αν κάποιος το έκανε, πάει να πει ότι μπόρεσε. Ο οποιοσδήποτε θα το έκανε».

Για την σχέση της Σοφιάννας Αβραμάκη με τον Άρη Σοϊλέδη είπε: «Αυτά είναι μπούρδες. Δεν γίνονται και στεναχωρούν τη γυναίκα του Άρη».

Για το αν θα έμπαινε στο Survivor All Star: «Αν συζητήσουμε και τα βρούμε θα πήγαινα ναι γιατί όχι; Τώρα που ξέρω, για να ξαναπάω θα έκανα πολύ κολυμβητήριο και παρκούρ για να είμαι γρήγορος».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share