Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέο ζευγάρι στο Survivor: «Το ειδύλλιό τους έχει ξεκινήσει εδώ και 3 ημέρες, την πήγε στη γωνία»

Opps!

9 Μαΐου 2022 13:16
Νέο ζευγάρι στο Survivor: «Το ειδύλλιό τους έχει ξεκινήσει εδώ και 3 ημέρες, την πήγε στη γωνία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο ειδύλλιο στο «Survivor» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος επιμένει να σχολιάζει μέσα από μία ξεχωριστή στήλη όσα συμβαίνουν μέσα στο ριάλιτι.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο πολυσυζητημένος make-up artist σχολίασε την σχέση της Βρισηίδας με τον Σπύρο Μαρτίκα, υποστηρίζοντας πως ανάμεσα στο μοντέλο και τον φαρμακοποίο έχει αναπτυχθεί ειδύλλιο.

Σημείωσε μάλιστα αυτό γίνεται για στρατηγικούς λόγους.

«Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομήνικο είναι ραγδαίες κι αναπάντεχες διότι το ζευγάρι που θα αναφερθώ είναι η Βρισηίδα κι ο Σπύρος. Το ειδύλλιό τους έχει ξεκινήσει εδώ και 3 ημέρες κι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν ήθελε να πει ακόμα κάτι στους τηλεθεατές του γιατί ήθελα να τσεκάρω πρώτα τι συμβαίνει κι από τις δύο πλευρές. Ο Σπύρος Μαρτίκας πλησίασε πριν από 4 ημέρες την Βρισηίδα και την πήγε στη γωνία, στην άκρη της παραλία και να μιλάνε πάνω από 4 ώρες», είπε και συνέχισε:

«Συζητήθηκε από την ομάδα που βρίσκονται. Είπαν πολλοί ότι η Βρισηίδα κι ο Μαρτίκας… αυτό κι εγώ είπα δεν είμαι σίγουρος και να το εξακριβώσω. Αυτό συμβαίνει συνεχώς και χθες τους είδα μέσα στη θάλασσα σαν δύο ερωτευμένους πιγκουίνους. Από αλλού μας ήρθε ο έρωτας. Κι οι δύο πλευρές έχουν κέρδος από αυτόν τον υποτιθέμενο έρωτα. Ο Σπύρος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και βρήκε την Βρισηίδα κι αυτή προσπαθεί να πιαστεί από τους πάντες για να μην τη ψηφίσουν και να έχει κόσμο με το μέρος της ή επειδή ο Σπύρος έχει λεφτά αισθήματα, όπως και να το κάνουμε».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share