Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 28/05: Ραγδαίες εξελίξεις για τη Βρισηίδα Ανδριώτου - Φεύγει από το Survivor 5 με εντολή της παραγωγής

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

28 Μαΐου 2022 14:43
Survivor spoiler 28/05: Ραγδαίες εξελίξεις για τη Βρισηίδα Ανδριώτου - Φεύγει από το Survivor 5 με εντολή της παραγωγής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 φτάνει στο τέλος του και φέτος, ειδικά, έχει αναχθεί ως ένα σόου που ξέρει να... εξάπτει τα πάθη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να βρίσκουν πάντοτε κάποια αφορμή, ώστε να τσακώνονται και να δημιουργούν σκηνικά μεταξύ τους, που «κουβαλούν» όσο προχωρά το ριάλιτι.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι αλήθεια, ότι ασχοληθήκαμε πολύ έντονα με το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Οι δυο τους έδειχναν να έχουν ένα «φλογερό» πάθος μεταξύ, κουβεντιάζοντας μάλιστα ακόμη και τα σχέδια για το κοινό τους μέλλον, αλλά τελικά ήταν... άνθρακας ο θησαυρός.

Είτε δεν «κολλούσαν» οι ίδιοι μεταξύ τους είτε ήταν κόλπο της παραγωγής, η ιστορία αυτή έφτασε στο τέλος με σκληρό τρόπο, με τον έναν παίκτη να κατηγορεί τον άλλο για τη στρατηγική, που ακολουθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, εκμεταλλευόμενος τη μεταξύ τους σχέση.

Survivor spoiler: Η ενόχληση της παραγωγής στις καταγγελίες της Βρισηίδας και οι αποφάσεις

Η Βρισηίδα, όμως, το πήγε κι ένα επίπεδο πιο μακριά. Κι αυτό, γιατί στο συμβούλιο του νησιού προ ημερών κατηγόρησε τον Μαρτίκα για κακοποιητική συμπεριφορά, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν αποδεικνύεται, δίνοντας μια πολύ πιο δραματική κατάσταση στο μεταξύ τους τσακωμό, που ουσιαστικά τελείωσε τη σχέση τους, και διχάζοντας τους παίκτες.

Το περιστατικό αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την παραγωγή, η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το γεγονός, ότι σε μια τόσο ευαίσθητη εποχή γίνεται τόσο εύκολα μια καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά, χωρίς να ισχύει φυσικά τίποτα από όσα αναφέρει η Βρισηίδα, ενώ άπαντες μπορούν να το διαπιστώσουν, ειδικά από τα λόγια των συμπαικτών τους.

Κάπως έτσι, μάλλον προχωρούν και στο σχέδιο... αποχωρήσεων, που μάλλον ακολουθεί και το σχέδιο Μαρτίκα, καθώς η παραγωγή θα ήθελε την αποχώρηση της Βρισηίδας σύντομα, όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά. Το πότε θα δοθεί αυτή η ευκαιρία είναι άγνωστο, καθώς πρέπει να περιμένουμε χαμένη ασυλία της μπλε ομάδας, για να τη δούμε στον τάκο, αλλά όλα μοιάζουν να είναι... έτοιμα να υλοποιηθούν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share