Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 28/05: «Αν συνεχίσει έτσι σταματάμε...» - Έξαλλοι οι παίκτες του Survivor 5 ζητούν το τέλος της Ασημίνας Χατζηανδρέου!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

28 Μαΐου 2022 12:03
Survivor spoiler 28/05: «Αν συνεχίσει έτσι σταματάμε...» - Έξαλλοι οι παίκτες του Survivor 5 ζητούν το τέλος της Ασημίνας Χατζηανδρέου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 φτάνει στην ολοκλήρωσή του δειλά δειλά και, με πάνω από πέντε μήνες να έχουν περάσει για τους πρώτους παίκτες, που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης κι έχουν μείνει έως σήμερα, κάτι που σημαίνει πως σε κάποιο βαθμό είναι λογικό τα νεύρα να παραμένουν... τεντωμένα.

Κάθε παίκτης έχει το δικό του τρόπο, άλλωστε, να αντιμετωπίζει καταστάσεις, αν και το φετινό παιχνίδι έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε επίπεδο ίντριγκας και επιθετικότητας μεταξύ τους, έχοντας φτάσει σε στιγμές μέχρι και στη σωματική επαφή, που θεωρητικά απαγορεύεται, αλλά προς το παρόν μονάχα ο Γιώργος Κατσαούνης έχει τιμωρηθεί.

Πολλές φορές, λοιπόν, η συμπεριφορά ενός παίκτη μπορεί να ενοχλήσει τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα αργότερα να πνέουν τα μένεα εναντίον του, άλλες φορές έχοντας δίκιο και άλλες υπερβάλλοντας. Το... ρολόι γυρίζει πολλάκις μεταξύ τους και τα «πυρά» κάθε φορά πέφτουν σε άλλο παίκτη, κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και ζητά απλά μια αφορμή.

Survivor spoiler: Έξαλλοι οι παίκτες με την Ασημίνα, τη θέλουν εκτός παιχνιδιού!

Αυτή την φορά, οι παίκτες έχουν γίνει έξαλλοι με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια της μπλε ομάδας επέδειξε μια συμπεριφορά, που παρεξηγήθηκε στον αγώνα με τους Τούρκους All Stars, με την ίδια να πανηγυρίζει που πήγε στο Κουρασάο και να υπόσχεται μόνο νίκες για τα χρώματα, που εκπροσωπεί, αλλά στην κόκκινη ομάδα καθόλου δεν άρεσε αυτή η συμπεριφορά, πετώντας «καρφιά» μόλις γύρισαν στην παραλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο (29/5), τα παράπονα αυτά θα ενταθούν και πάλι, βλέποντας πόσο χαίρεται που θα αγωνιστεί, για να πάει στο Μεξικό. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας και όχι μόνο μίλησαν για αλαζονεία και έπαρση, απειλώντας πως θα... σαμποτάρουν το παιχνίδι, αν συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση, με την παραγωγή στο τέλος να ηρμεί τα πνεύματα, αν και το αίτημα για αποχώρηση της Ασημίνας εκφράστηκε εκ νέου, όπως έχει γίνει γενικά τις τελευταίες μέρες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share