Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 29/05: «Ετοιμαστείτε...» - Πανδαιμόνιο από τους παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού για το Survivor 5!

Προκαλείται... χαμός με ένα ταξίδι ζωής

28 Μαΐου 2022 10:49
Survivor trailer 29/05: «Ετοιμαστείτε...» - Πανδαιμόνιο από τους παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού για το Survivor 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το Survivor 5 κοντεύει στην τελική του ευθεία και τα έπαθλα, επομένως, γίνονται όλο και μεγαλύτερα, με τον Γιώργο Λιανό να ετοιμάζεται κάτι πολύ ιδιαίτερο, με την ευλογία του Ατζούν φυσικά, για τους παίκτες.

Όλα ξεκινούν για το αυριανό (29/5) επεισόδιο, βέβαια, με τον Σπύρο Μαρτίκα και την ολομέτωπη επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη, τονίζοντας πως ο συμπαίκτης του προσπαθεί να σπιλώσει την προσωπικότητά του και προσθέτοντας, ότι δεν του αξίζει και δε θα φτάσει στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, αφού τελείωσε και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Survivor 5: Το ταξίδι εμπειρίας και... το παιχνίδι του Ατζούν

Αμέσως μετά, όμως, έρχονται τα σημαντικά. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ενώπιον του Γιώργου Λιανού κι εκείνος τους ανακοινώνει, ότι το έπαθλο είναι ένα ταξίδι εμπειρίας στο Μεξικό, με τους παίκτες να προκαλούν πανδαιμόνιο με τους πανηγυρισμούς τους.

Λίγο αργότερα, επίσης, γίνεται η επιθυμία του Ατζούν πραγματικότητα, με τους παίκτες από το ελληνικό και το τουρκικό Survivor να συναντώνται σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου διαφορετικό από τους άλλους.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share