Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Άγριος τσακωμός μεταξύ των παιχτών - "Πύρινο μέτωπο" η παραλία

Τι συνέβη;

24 Μαΐου 2022 23:54
Survivor 5: Άγριος τσακωμός μεταξύ των παιχτών -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 είναι σκέτη "φωτιά", οι τσακωμοί και οι λογομαχίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού στην αρχή του παιχνιδιού επιβίωσης σημειώθηκε έντονος καυγάς μεταξύ Άρης και Στέλλας, έπειτα ο Μαρτίκας άρχισε να ρίχνει καρφιά προς τον Εμμανουήλ και σαν να μην έφταναν όλα αυτά... ένας πολύ έντονος τσακωμός ξέσπασε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αυτή τη φορά, ο Εμμανουήλ παραπονέθηκε πως κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος δεν τον άφηναν να ματσάρει, με τις απαντήσεις των συμπαικτών του να τον νευριάζουν τόσο πολύ που έκανε και τσαμπουκά.

Από τη άλλη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται πως και αυτή δεν άντεξε και του επιτέθηκε λεκτικά με έντονο ύφος υποστηρίζοντας πως ό,τι κάνει το κάνει μόνο και μόνο για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ενώ τον έκραζε, τελικά τον πήρε από το χέρι λέγοντας του να πάει να ματσάρει όποιον θέλει προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά τελικά μπλέχτηκε στον καυγά. και η Βρισηίδα τον αποκάλεσε απαράδεκτο.

Μέσα στο χαμό εκτοξεύθηκαν ατάκες κι η ένταση πέρασε τα όρια με φωνές από όλες τις πλευρές. «Σε αυτόν εδώ πας να εξηγήσεις; Ξέρουμε ότι το κάνεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι και να γίνει ριάλιτι. Λέ λόγια σου» είπε σε έντονο ύφος η Ασημίνα με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Τι λες μωρή τρελή; Τι λέει το στίμα σου; Μωρή γιατί μιλάς έτσι; Εκτίθεσαι κακομοίρα» Ο Σπύρος ανέφερε ότι είναι παιχνίδι κι ο Άρης Σοϊλέδης έγινε έξαλλος καθώς ανέφερε πως παλεύουν για το φαγητό, δεν είναι ένα απλό παιχνίδι.

Κάπου εκεί παρενέβη κι ο Νίκος Γιάννης με τον Κωνστνατίνο να τον αποκαλεί «ποντικομαμή».

Δείτε τον επικό τσακωμό μεταξύ των παικτών

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share