Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5: Στα "μαχαίρια" Άρης και Στέλλα - "Νομίζεις ότι είμαι τριών χρονών;"

Έντονη λογομαχία

24 Μαΐου 2022 21:53
Survivor 5: Στα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήδη από χθες το κλίμα στο Survivor 5 ήταν τεταμένο, καθώς ο Σοϊλέδης τα έβαλε με όλους. Το κλίμα αυτό συνεχίστηκε και στο σημερινό 24/05 επεισόδιο του reality επιβίωσης, με την Στέλλα και τον Άρη να λογομαχούν, λόγω του χθεσινού σκηνικού.

«Θέλεις να πεις λίγο στον Τάλα τι είπες χτες στο συμβούλιο γιατί έλειπε; Αν εσύ το δέχεσαι, είναι πρόβλημά σου. Νομίζεις ότι είμαι τριών χρονών;», φώναζε ο Άρης στη Στέλλα.

Δείτε την λογομαχία Άρη - Στέλλας

Survivor 5: Η κοροϊδία... σύννεφο - Όταν η Κάτια Ταραμπάνκο μιλούσε για «τον άνθρωπό της» 2 μήνες πριν χωρίσουν

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ένα αρκετά καλό παράδειγμα, που μας υποδεικνύει πως δεν πρέπει να «δένουμε» με «βαριές» εκφράσεις μια εφήμερη σχέση, όπως αποδείχθηκε αυτή με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, με τον οποίο χώρισαν με υπαιτιότητα της ίδιας σύμφωνα με τον ίδιο.

Πριν από μόλις δύο μήνες, άλλωστε, η ίδια λάμβανε και έστελνε μηνύματα αγάπης με τον tattoo artist. Ήταν σε ένα επεισόδιο με έπαθλο επικοινωνίας, όταν μας τον αποκάλυψε για πρώτη φορά, στάζοντας... μέλι για χάρη του.

Survivor 5: Όταν η Κάτια... έσταζε μέλι για το σύντροφό της

«Που είσαι βρε μπουμπού; Που είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν έχω χρόνο να στα πω. Θέλω απλά να σου θυμίσω για ένα βράδυ στην Ελβετία, όπου θυμάσαι τι σου είχα πει; Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου, οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση και να πάρεις. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις γιατί σου ετοιμάζω κάτι εκπλήξεις… Σ’ αγαπώ», ήταν το μήνυμα του Θοδωρή.

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο τότε.

Λίγο καιρό αργότερα, μιλώντας για τη σχέση τους στο «Love it», είχε πει τα εξής: «Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα διαχειριζόμουν αλλιώς κάποια πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Η αλήθεια είναι ότι δύο, τρεις σχέσεις δεν βγήκαν από εμένα, ενώ ήθελα να τις προστατέψω, διέρρευσαν από στενό φιλικό κύκλο, το οποίο εγώ δεν είχα ποτέ, γιατί δεν ήξερα τους φίλους τους. Οπότε αυτή τη φορά είπα θα το προστατέψω, προκειμένου να είμαι σίγουρη ότι πάει καλά, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Εκείνη τη στιγμή στο Survivor, επειδή ο σύντροφός μου μου έλειπε ήθελα να το μοιραστώ και με τον κόσμο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share