Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 24/05: Πανικός στην παραλία! Άγριος καβγάς και χωρισμός Βρισηίδας και Μαρτίκα

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Μαΐου 2022 14:49
Survivor spoiler 24/05: Πανικός στην παραλία! Άγριος καβγάς και χωρισμός Βρισηίδας και Μαρτίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στο Survivor 5 μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς... εχθρός από φίλος, ή ακόμη και σύντροφος με τον συμπαίκτη σου, καθώς το παραμικρό περιστατικό μπορεί να σε κάνει να γίνεις έξαλλος μαζί του, έστω κι αν εσύ ο ίδιος γνωρίζεις, ότι στην πραγματική ζωή δε θα είχες καν ενοχληθεί.

Αυτό, φυσικά, έχει μια διαφορετική ανάγνωση στις «λυκοφιλίες», που δημιουργούνται στη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, με στόχο μονάχα την άνοδο του κάθε παίκτη και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που αποδείχθηκε σαφέστατα από τον καβγά του Τάλα με τον Σοϊλέδη, σημαίνοντας ουσιαστικά το τέλος της άλλοτε μεταξύ τους πολύ καλής σχέσης.

Υπάρχει, όμως, και μια σχέση, αυτή την φορά ερωτική, που μοιάζει να κινδυνεύει τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο. Και, φυσικά, μιλάμε για το... τρυφερό ζευγαράκι της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα, που έμοιαζαν να είναι στα καλύτερά τους και να κάνουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον, έχοντας βρει ο ένας στον άλλο το μισό, που αναζητούσε στη ζωή του.

Survivor spoiler: Ο τσακωμός μετά το αγώνισμα και η διάσταση Βρισηίδας-Μαρτίκα

Και η ίδια η ζωή, όμως, κάνει τα δικά της πλάνα και στο αγώνισμα επάθλου βλέπουμε να μην φέρεται στο ζεύγος με τον καλύτερο τρόπο. Για την ακρίβεια και όπως παρατηρούμε στο trailer, ο Μαρτίκας πλησιάζει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον υπερασπίζεται εν μέρει στο θέμα των ματσαρισμάτων, με τη Βρισηίδα να αντιδρά και να του λέει, ότι η στάση του είναι απαράδεκτη.

Σύμφωνα, όμως, με τις πληροφορίες μας το περιστατικό απέκτησε έκταση, γυρίζοντας στην παραλία, με τη Βρισηίδα να συνεχίζει να... ψέλνει τον καλό της, λέγοντάς του πως δεν είχε καμία δουλειά να ανακατευτεί σε έναν καβγά της ομάδας της με τον Κωνσταντίνο, που αποτελεί διαρκές πρόβλημα. Εκείνος προσπάθησε να της εξηγήσει, ότι δεν είχε κάποια πρόθεση να προκαλέσει ανακατωσούρα, αλλά η σύντροφός του δεν έδειχνε ιδιαίτερη κατανόηση.

Κάπως έτσι, το ζευγάρι μοιάζει να βρίσκεται σε μια μικρή... διάσταση τις τελευταίες ώρες και αναμένεται να φανεί, αν αυτός ο καβγάς σταθεί ως αφορμή, για να χωρίσουν. Το κλίμα, πάντως, είναι στραβό αυτή τη στιγμή, αν και αγάπη υπάρχει και θα επιχειρηθεί και από τις δύο πλευρές να λυθεί η παρεξήγηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share