Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor trailer 24/05: «Δεν είσαι εσύ όλη η ομάδα...» - Πανικός στο Survivor 5 με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μπροστά στον Λιανό!

Συμπεριφέρεται σαν να είναι η ομάδα... τσιφλίκι του και όλοι αντιδρούν!

24 Μαΐου 2022 07:23
Survivor trailer 24/05: «Δεν είσαι εσύ όλη η ομάδα...» - Πανικός στο Survivor 5 με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μπροστά στον Λιανό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Τα πνεύματα... οξύνονται εύκολα στο Survivor 5 και, ελλείψει του Τάκη Καραγκούνια, που έχει αποχωρήσει, το ενδιαφέρον πια εστιάζεται στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τις δικές του ιδιαιτερότητες στον χαρακτήρα.

Στο σημερινό (24/5) επεισόδιο, ο παίκτης της μπλε ομάδας μας ενημερώνει πως... είναι ευαίσθητος άνθρωπος, σε αντίθεση με όσα μας έχει δείξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, τη στιγμή που η κόντρα του με τον Σπύρο Μαρτίκα «φουντώνει» ακόμη περισσότερο στην παραλία, με τον Εμμανουήλ να μιλά ξανά για τον χαρακτήρα του συμπαίκτη του.

Survivor trailer: Αγώνισμα... που θα τους ρίξει στα πατώματα και νέα ένταση με τον Εμμανουήλ

Στο αγώνισμα επάθλου, πάντως, οι παίκτες θα... λιώσουν από τα γέλια, καθώς το παιχνίδι βασίζεται εν μέρει στην «τυφλόμυγα» και η αλήθεια είναι, ότι δυσκολεύονται πολύ να συμπληρώσουν τα νούμερα στο τέλος, που είναι και ο στόχος για να πάρουν τον πόντο.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, όμως, βρίσκει και πάλι ευκαιρία να γίνει αντικείμενο συζήτησης, κάνοντας όλη του την ομάδα να «ξεσπάσει» εναντίον του, καθώς δείχνει να τη θεωρεί λίγο... τσιφλίκι του. Ο μόνος, που έρχεται στο πλευρό του, αν και δείχνει να χάνει την υποστήριξη της Βρισηίδας στο περιστατικό, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος του λέει πως μπορεί να ματσάρει με όποιον θέλει.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share