Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 24/05: Εξελίξεις με την ποινή αφαίρεσης χρημάτων στον Τάκη Καραγκούνια - Το πήρε απόφαση η παραγωγή

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Μαΐου 2022 12:48
Survivor spoiler 24/05: Εξελίξεις με την ποινή αφαίρεσης χρημάτων στον Τάκη Καραγκούνια - Το πήρε απόφαση η παραγωγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο Survivor 5 εντός παιχνιδιού, εκτός και... επί ταυτά, αφού η παραγωγή του Ατζούν και ο ΣΚΑΪ μοιάζουν να είναι αναγκασμένοι να ασχολούνται και με περιπτώσεις παικτών που έχουν φύγει από το παιχνίδι, βιώνοντας τις επιπτώσεις των επιλογών τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας, που συνεχίζει να απασχολεί ακόμη και στην έξοδό του από το ριάλιτι επιβίωσης, με το κοινό να έχει αποστείλει σαφές μήνυμα για τη μη παραμονή του. Εκείνος, πάντως, επιμένει να θέλει να τραβά τα «φώτα» πάνω του και υπόσχεται να μας προσφέρει νέες αποκαλύψεις για το τι έχει συμβεί στη ζούγκλα.

Τη στιγμή, όμως, που περιμένουμε να μάθουμε το τι έχει συμβεί, η παραγωγή δε δείχνει να αρέσκεται σε αυτή του τη συμπεριφορά. Νιώθουν δε, ώρες ώρες, ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τον οξύθυμο χαρακτήρα του μισθοφόρου και αναζητούν τρόπους, ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω αποκαλύψεις, τουλάχιστον αυτές που... πρέπει να παραλείπονται.

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις με την τιμωρία του Τάκη

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, σκέφτηκαν κι έναν «άγριο», αλλά αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να σταματήσει τις απειλές αυτές ο Τάκης. Έφτασαν, δηλαδή, μέχρι και στη σκέψη να του επιβληθεί ποινή αφαίρεσης χρημάτων από όσα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής στο ριάλιτι, σε περίπτωση που αποφάσιζε να προχωρήσει στις αποκαλύψεις, που υποσχέθηκε.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, ο Τάκης δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και φαίνεται να έχει αποδεχθεί τους όρους, που θέτει η παραγωγή, αν και παραμένει έξαλλος με την αντιμετώπιση, που είχε. Σκέφτεται παράλληλα, ωστόσο, την κόρη του τη Ραφαηλία, για την οποία υποσχέθηκε να μείνει στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσε και υπό το πρίσμα να χάσει χρήματα, που του είναι απαραίτητα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δέχθηκε την παραίνεση των ανθρώπων του Ατζούν, με αποτέλεσμα να διαρρέουν και από την πλευρά του μόνο... όσα πρέπει να διαρρεύσουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share