Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Survivor spoiler 23/05: «Βόμβα» της παραγωγής για τον Τάκη Καραγκούνια - Του παίρνουν πίσω τα χρήματα που κέρδισε στο Survivor 5;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

23 Μαΐου 2022 12:41
Survivor spoiler 23/05: «Βόμβα» της παραγωγής για τον Τάκη Καραγκούνια - Του παίρνουν πίσω τα χρήματα που κέρδισε στο Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μπορεί να έχει ήδη γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά συνεχίζει να απασχολεί έντονα με τη δράση του, ακόμη κι όσους έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο. Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες του Survivor 5 και αυτό αποτυπώνεται ακόμη και στην έξοδό του, με την κάθε του κίνηση να γίνεται θέμα συζήτησης.

Ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου από τη μία αναδείχθηκε ως ένας πολύ ισχυρός παίκτης παρά το θεωρητικά προχωρημένο της ηλικίας του για τα δεδομένα του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά από την άλλη ξεχώρισε για τους καβγάδες και τις ίντριγκες, που δημιουργούσε στην παραλία, ο μισθοφόρος αποχώρησε μέσω της τηλεοπτικής ψήφου, φεύγοντας λίγο πριν φτάσουμε στην τελική δεκάδα.

Survivor spoiler: Η έντονη δράση του Τάκη, η κλοπή των προμηθειών και η τιμωρία

Με την επιστροφή του, πάντως, φαίνεται πως συνεχίζει τη «σταυροφορία» εναντίον των πρώην συμπαικτών του, τους οποίους κατάφερε να κάνει έξαλλους χωρίς να την ώρα που απειλεί με νέες αποκαλύψεις, κατάφερε να τους κλέψει τις προμήθειες. Κι αυτό, γιατί σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα του Survivor.

Για τον ίδιο μπορεί να θεωρείται και μια κίνηση, που για κάποιο λόγο... απονέμει δικαιοσύνη, αλλά η παραγωγή είναι πολύ προβληματισμένη από τη στάση του. Έχει φτάσει, μάλιστα, σε σημείο να σκέφτεται να του επιβάλει μια νέα ποινή, παρότι έχει φύγει από το ριάλιτι, σε μια κίνηση πρωτοφανή για τα δεδομένα του.

Το θέμα είναι το τι ποινή μπορεί να επιβάλει, από τη στιγμή που είναι εκτός παιχνιδιού και ο μόνος τρόπος να τον τιμωρήσει, είναι να του αφαιρέσει μέρος των χρημάτων, που έχει κερδίσει στη διάρκεια παραμονής του στο ριάλιτι. Στην παραγωγή το σκέφτονται και σύντομα μένει να φανεί, αν θα προχωρήσουν σε μια κίνηση, που θα «φουντώσει» τις ήδη κακές σχέσεις με τον Τάκη, ο οποίος απειλεί με νέες αποκαλύψεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share