Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Πάτησε» Ελλάδα ο Τάκης Καραγκούνιας - Οι πρώτες φωτογραφίες στο «Ελ. Βενιζέλος»

Η επιστροφή του πιο πολυσυζητημένου παίκτη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης

22 Μαΐου 2022 17:16
Survivor 5: «Πάτησε» Ελλάδα ο Τάκης Καραγκούνιας - Οι πρώτες φωτογραφίες στο «Ελ. Βενιζέλος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, την οποία σχολίασαν καυστικά στο Twitter, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην πατρίδα του προκειμένου να βρεθεί και πάλι κοντά στο παιδί και την οικογένεια του.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 22/5: Αποχωρεί οικειοθελώς λόγω υγείας παίκτρια!

Στις πρώτες δηλώσεις του ωστόσο δεν δίστασε να ρίξει για ακόμη μία φορά τα "καρφιά του" για πρώην συμπαίκτες του, όπως ο Μαρτίκας αποκαλύπτοντας και άλλες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει πίσω στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι στην οποία να υπενθυμίσουμε δεν χαιρέτησε τον Σπύρο Μαρτίκα, γύρισε πίσω στην Ελλάδα και όλοι ομολογούμε περιμένουμε να κάνει την πρώτη συνέντευξή του, ώστε να δούμε τα πράγματα και από τη δική του οπτική γωνία.

τακησ-καραγκουνιασ-επιστροφη

Πηγή: youweekly.gr

Survivor 5: «Συντονιστείτε... θα μάθετε αυτά που πρέπει» - Η προειδοποίηση του Τάκη Καραγκούνια μετά την αποχώρησή του

Survivor 5: Λίγες ώρες πριν προβληθεί το σημερινό 22/05 επεισόδιο του Survivor και παρακολουθήσουμε την ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Τάκης Καραγκούνιας πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Παράλληλα, στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε ο Τριαντάφυλλος αναφορικά με τη “δεύτερη καριέρα” του μετά το Survivor αλλά και το ενδεχόμενο να ξανασυμμετάσχει στο παιχνίδι.

τακησ-καραγκουνιασ-επιστροφη

Η ανάρτηση του Τάκη μετά το Survivor 5

«Καλησπέρα! Είμαι στο δρόμο για το αεροδρόμιο, σε λίγες ώρες πετάω και επιστρέφω στην όμορφη πατρίδα μας. Όλοι εκεί έξω συντονιστείτε στον ΣΚΑΙ από εβδομάδα για να μάθετε αυτά που πρέπει να μάθετε. Έφυγα σαν Τάκης και γυρίζω σαν Τάκης και θα τα μάθετε όλα. Μιλάμε», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share