Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Survivor spoiler 26/05: Θα «ξεσηκωθούν» όλοι με τα λόγια του Λιανού! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί μεθαύριο από το Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Μαΐου 2022 08:02
Survivor spoiler 26/05: Θα «ξεσηκωθούν» όλοι με τα λόγια του Λιανού! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί μεθαύριο από το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στενά έγιναν τα πράγματα στο Survivor 5, με λίγες μόνο εβδομάδες να έχουν απομείνει για το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μονάχα τους πιο σκληρούς, πια, να αντέχουν, έστω κι αν η σκληράδα σε αυτό το παιχνίδι δε μεταφράζεται μονάχα σε δυνατότητα επιβίωσης ή ικανότητα στα αθλήματα.

Η χθεσινή (23/5) ημέρα θα μπορούσε να πει κανείς, ότι εξελίχθηκε με έναν τρόπο, που θα επιθυμούσαν και οι δύο ομάδες. Η μπλε έχασε και η επιλογή του παίκτη, που θα έβγαινε στον τάκο ως υποψήφιος προς αποχώρηση, ήταν μονόδρομος, καθώς άπαντες μετά τον Τάκη Καραγκούνια, θέλουν να δουν και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ... να τους αδειάζει τη γωνιά.

Το αποτέλεσμα, επομένως, έκατσε... ταμάμ στην επιθυμία τους και ο make up artist τέθηκε στην κρίση του κοινού ως ο μόνος, μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, που βρίσκεται στη δύσκολη θέση να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν είναι η πρώτη φορά, φυσικά, που οι δυο τους τίθενται αντιμέτωποι ενώπιον του κόσμου, που ψηφίζει.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που χάνει τη «μάχη» και αποχωρεί

Η διαφορά με τις προηγούμενες φορές, όμως, είναι πως δεν ήταν μονάχα οι δυο τους και συνήθως... την πλήρωνε κάποιος παίκτης με πολύ χαμηλότερη δημοτικότητα. Σιγά σιγά, πάντως, ένας προς ένας οι παίκτες που απασχόλησαν και εξυπηρέτησαν όσο χρειάστηκε τις ανάγκες του ριάλιτι, αλλά πλέον εξάντλησαν την χρησιμότητά τους, γυρίζουν στην Ελλάδα και στη λογική αυτή έχουμε τους εν λόγω δύο υποψήφιους.

Ποιος, όμως, θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και θα κόψει... μαχαίρι τη δίαιτα της καρύδας; Αυτός, όπως όλα τα δεδομένα δείχνουν έως τώρα και σύμφωνα με την πρόθεση της παραγωγής, είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αφού ο Μαρτίκας έχει πραγματικά πολύ κόσμο να τον υποστηρίζει και δείχνει να επικρατεί οριακά σε αυτή την τεράστια «μάχη», κάνοντας την αρχή για διαδικασίες ψηφοφορίας, που θα συναρπάσσουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share