Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/05: Αποχωρεί από το Survivor 5 ο Τάκης Καραγκούνιας ή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

17 Μαΐου 2022 09:25
Survivor spoiler 17/05: Αποχωρεί από το Survivor 5 ο Τάκης Καραγκούνιας ή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 17/05: Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor 5 καθώς μετά την αλλαγή των ομάδων έρχεται και η πρώτη αποχώρηση! Ποια θα είναι αυτή;

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να είχαμε τρεις αποχωρήσεις στο Survivor 5, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα φύγει κάποιος αυτή την εβδομάδα. Αρχικά είχαμε την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη, μετά ήρθε η αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά και κλείσαμε με την αποχώρηση, για λόγους υγείας, της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Τι έχει συμβεί τώρα όμως; Γιατί θα αποχωρήσει κάποιος εκ των Τάκη Καραγκούνια ή Κωνσταντίνου Εμμανουήλ; Γιατί απλά είναι τα μεγάλα φαβορί για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Τι θέλουμε να πούμε;

Όπως σας είπαμε και νωρίτερα σε spoiler Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, θεωρείται δεδομένο πως θα είναι υποψήφιοι από τις νέες τους ομάδες, εφόσον χάσουν την ασυλία και δεν πάρουν την ατομική. Ίσως προτρέχουμε αλλά μόνο με θαύμα (εφόσον δεν υπάρχει ατομική ασυλία) δεν θα είναι ένας εκ των δύο υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 17/05: Αποχωρεί από το Survivor 5 ο Τάκης Καραγκούνιας ή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Τι σημαίνει αυτό; Ειδικά αν οι μπλε κερδίσουν και τις δύο ασυλίες, ο Τάκης Καραγκούνιας την έχει "βαμμένη"! Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ίσως την γλιτώσει από τον... Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ή κάποιος ξέμπαρκο Νίκο Γιάννη, εφόσον είναι υποψήφιος! Αν όμως βγει μόνο με κόκκινους τότε απέναντι σε Σπύρο Μαρτίκα ή κάποια Μαίη (λέμε εμείς τώρα τυχαία) ο Τάκης Καραγκούνιας δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί πάνω από τους συμπαίκτες του.

Ενδεχομένως να είναι ένας εκ των δύο υποψήφιος, όμως αν οι δύο ασυλίες έχουν και τα δύο χρώματα, τότε ένας εκ των Τάκη Καραγκούνια ή Κωνσταντίνο Εμμανουήλ θα μας "χαιρετίσει" την Πέμπτη το βράδυ; Εσείς πως το βλέπετε αυτό το ενδεχόμενο;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share