Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 20/05: Θρίλερ με τη Μαίη Εμμανουηλίδου - Αποχωρεί για ιατρικούς λόγους από το Survivor 5;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

20 Μαΐου 2022 12:28
Survivor spoiler 20/05: Θρίλερ με τη Μαίη Εμμανουηλίδου - Αποχωρεί για ιατρικούς λόγους από το Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 είναι πια στην τελική του ευθεία, με ένδεκα παίκτες να έχουν μείνει πια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και άπαντες να δίνουν ό,τι τους έχει απομείνει, προκειμένου να φτάσουν μέχρι το τέλος, στο ραντεβού στο Γαλάτσι για τα 100.000 ευρώ.

Οι εξελίξεις παραμένουν ραγδαίες στο παιχνίδι και, τώρα πια, μένουν μονάχα οι πιο σκληροί. Ακόμη κι αυτοί, βέβαια, κάποιες φορές λυγίζουν, με τις συνθήκες να έχουν γίνει εξαιρετικά αντίξοες, αν σκεφτεί μάλιστα κανείς πως ορισμένοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο πέντε ολόκληρους μήνες.

Είναι λογικό, επομένως, ο οργανισμός απάντων να έχει καταπονηθεί σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από οποιοδήποτε πιθανό τραυματισμό, ή γενικά κάποιο πρόβλημα υγείας. Και στο συμβούλιο, όπου ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, παρατηρήθηκε άλλη μια σημαντική απουσία.

Survivor spoiler: Ποια η κατάσταση της Μαίης;

Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για τη Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία δεν παρουσιάστηκε με την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα και προκάλεσε απορίες. Όπως διευκρινίστηκε, όμως, η πρωταθλήτρια βρέθηκε στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο στομάχι, φέρνοντας ανησυχία στην ομάδα της και όχι μόνο.

Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για όλους και για τη Μαίη, ειδικά, που έχει βρεθεί στο νησί από την πρώτη μέρα, είναι λογικό τα προβλήματα να αποτυπώνονται σε μια πιο μεγάλη διάσταση. Κάπως έτσι, είναι λογικό να εγείρεται η απορία για το κατά πόσο μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όμως, ήταν ένα προσωρινό πρόβλημα και η Μαίη βρέθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά και, λογικά, θα την ξαναδούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (22/5), αν και η κατάστασή της φυσικά θα συνεχίσει να παρακολουθείται.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share