Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Πάρε τις αλήθειες σου και άντε γεια...» - Πάρτι στο Twitter με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια

Το... πανηγύρισαν με το τέλος του μισθοφόρου

20 Μαΐου 2022 07:50
Survivor 5: «Πάρε τις αλήθειες σου και άντε γεια...» - Πάρτι στο Twitter με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πιο σημαντική ίσως αποχώρηση, βάσει τηλεοπτικού ενδιαφέροντος, έλαβε χθες (19/5) τόπο στο Survivor 5, με τον Τάκη Καραγκούνια να φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, σε μια εξέλιξη που ίσως ο ίδιος να μην περίμενε, με βάση την αντίδρασή του, μετά από ένα επεισόδιο όπου - τι πιο σύνηθες να συμβεί - η κατάσταση ξέφυγε ξανά μαζί του.

Μετά από αρκετές περιπτώσεις, όπου κατάφερε να παραμείνει, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το οριστικό του τέλος, φέρνοντας ανακούφιση σε κόκκινη και μπλε ομάδα, αφού η κατάσταση στην παραλία είχε γίνει πια ανυπόφορη και, τώρα πια, ένδεκα παίκτες συνεχίζουν στο παιχνίδι.

Survivor 5: Πανηγυρικό κλίμα... παντού για την αποχώρηση του Τάκη

Στο Twitter, δε, το κλίμα ήταν εξίσου πανηγυρικό για την αποχώρηση του μισθοφόρου, με τους περισσότερους να διαδίδουν το μήνυμα πως η τοξικότητα έπρεπε να λάβει τέλος, μαζί με τις... ψευαλήθειες που ευαγγελιζόταν ο Τάκης.

Παράλληλα, όμως, αρκετά «πυρά» συγκέντρωσε και ο Σπύρος Μαρτίκας, αφενός για την απόφασή του να πανηγυρίσει με το άκουσμα της ανακοίνωσης από τον Λιανό αφετέρου επειδή θεωρούν πως είναι ο πιο ψεύτικος παίκτης, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και στη δήλωση του Τάκη πως η Σταυρούλα αξίζει να νικήσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share