Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Survivor 5: Ξέφυγε η κατάσταση με Καραγκούνια και Βρισηίδα - Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Τάκης και Σπύρος (video)

Άγριος καβγάς!

19 Μαΐου 2022 23:13
Survivor 5: Ξέφυγε η κατάσταση με Καραγκούνια και Βρισηίδα - Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Τάκης και Σπύρος (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ της Πέμπτης 19/5 δεν θα μπορούσε να κυλήσει χωρίς εντάσεις το επεισόδιο του Survivor 5, καθώς το έπαθλο επικοινωνίας αλλά και η επικείμενη αποχώρηση έχει δημιουργήσει εντάσεις σε Κόκκινους και Μπλε. Ενώ οι ήττες στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας όξυναν την κατάσταση. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός θα αποχωρήσει απόψε.

Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Τάκη και Βρισηίδα

Περίπου στην μέση του παιχνιδιού παρακολουθήσαμε ένα τεράστιο ξέσπασμα από πλευράς του Τάκη, καθώς θεωρεί ότι κατηγορείται άδικα ότι χτύπησε την Βρισηίδα, ενώ η παίκτρια των Μπλε τονίζει ότι ο Τάκης την χτύπησε το χέρι.

Φυσικά και από όλο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μαρτίκας, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί την κοπέλα του και να δείξει για ακόμα μια φορά, ότι ο Τάκης είναι εκείνος που πρέπει να αποχωρήσει.

Survivor 5: "Άναψαν" τα αίματα στoν Άγιο Δομήνικο - Τα έχωσε η Βρισηίδα στους συμπάικτες της (video)

Το βράδυ της Πέμπτης 19/5 ξεκίνησε με τσακωμούς στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 βλέπουμε ότι η απερχόμενη αποχώρηση έχει γιγαντώσει τα νευρά των παικτών, ακόμα και αυτών που για την συγκεκριμένη εβδομάδα είναι ασφαλείς (δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί).

Η Βρισηίδα αγχώνεται ότι θα αποχωρήσει

Η Βρισηίδα τα έχωσε άσχημα στην ομάδα της διότι είναι βέβαιη πως σε περίπτωση που χάσουν την ασυλία η Μπλε, πρώτα θα βγει στον ντάκο ο Εμμανουήλ και έπειτα εκείνη, διότι είναι η εύκολη λύση.

Φυσικά οι συμπαίκτες δεν συμφωνούν και δεν θέλουν να προδικάζουν, όμως η Βρισηίδα είναι σίγουρη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share