Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/05: Αποχωρεί ΑΠΟΨΕ από το Survivor 5 ο Τάκης Καραγκούνιας!

Τέλος εποχής!

19 Μαΐου 2022 11:06
Survivor spoiler 19/05: Αποχωρεί ΑΠΟΨΕ από το Survivor 5 ο Τάκης Καραγκούνιας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 19/05: Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 5 με τον Τάκη Καραγκούνια να αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Τι συνέβη; Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Δευτέρα κιόλας ο Μισθοφόρος ήταν το απόλυτο φαβορί για να αποτελέσει παρελθόν και έτσι και συνέβη!

Οι ίντριγκες και οι τσακωμοί είναι, φυσικά, και πάλι στην ημερήσια διάταξη, μετά το σύντομο διάλειμμα με τους Τούρκους All Stars, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα σε αυτή την τελική ευθεία, όπου έχουμε μπει, για να φτάσουν μέχρι το Γαλάτσι και το τελικό έπαθλο.

Λίγες είναι, άλλωστε, οι εβδομάδες που έχουν μείνει μέχρι τον προγραμματισμένο τελικό, για τον οποίο μάλιστα γνωρίζουμε και πότε αναμένεται να διεξαχθεί. Οι παίκτες το γνωρίζουν και βλέπουν, ότι η υπομονή που έκαναν και η ανοχή, που επέδειξαν, στις πολύ δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου, αποδίδει τους καρπούς της.

Survivor spoiler 19/05: Αποχωρεί ΑΠΟΨΕ από το Survivor 5 ο Τάκης Καραγκούνιας!

Survivor spoiler: Ο παίκτης που φεύγει από το Survivor 5

Για κάποιον, όμως, σήμερα το παιχνίδι θα φτάσει στο τέλος του, θα αναγκαστεί να... σταματήσει τη δίαιτα της καρύδας και θα χρειαστεί να γυρίσει στην Ελλάδα. Μετά από μια βδομάδα, όπου η κόκκινη ομάδα έδειξε σαφή προτίμηση να φύγει ο Τάκης Καραγκούνιας, τρεις είναι από την πλευρά της υποψήφιοι χωρίς κανέναν στην μπλε ομάδα.

Ο κόσμος είχε ίδια άποψη και έτσι ο Μισθοφόρος είναι ο παίκτης που σήμερα θα αποχωρήσει από το Survivor 5! Επιτέλους θα λέγαμε εμείς. Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας βάζουν τέλος στον... εφιάλτη και μένει να δούμε την αντίδραση των υπόλοιπων παικτών και ιδιαιτέρως του Άρη Σοϊλέδη!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share