Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Survivor 5: «Ντροπή σου! Άντε παράτα μας κακομαθημένο!» - Άγριος τσακωμός Βρισηίδας με Σoϊλέδη (Video)

Γης Μαδιαμ με τους δύο παίκτες

19 Μαΐου 2022 00:40
Survivor 5: «Ντροπή σου! Άντε παράτα μας κακομαθημένο!» - Άγριος τσακωμός Βρισηίδας με Σoϊλέδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Γης Μαδιάμ έγινε ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Βρισηίδα Ανδριώτου, με τους παίκτες να τσακώνονται άγρια! Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να δώσει το χέρι του στην Βρισηίδα, ωστόσο η ίδια τον αγνόησε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό τον εξόργισε κανονικά καθώς της ανέφερε χαρακτηριστικά πως πάει να παίξει τον τελικό πόντο για την ίδια καθώς δεν θέλει να έρθει στην δυσάρεστη θέση όπου θα πρέπει να την ψηφίσει.

Ενώ, σε μια από τις σπάνιες ήρεμες στιγμές που επικρατούν στην παραλία του Άγιο Δομίνικου στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να “διαβάσει” το χέρι της Βρισηίδας Ανδριώτου δίνοντας περισσότερη βάση στα προσωπικά της ζητήματα

Ο επεισοδιακός τσακωμός Βρισηίδας - Σοϊλέδη στο Survivor 5

Survivor 5: Έτοιμος να «αποχωρήσει» ο Καραγκούνιας - «Από την άλλη εβδομάδα θα...»

Survivor 5: Μετά από τον επεισοδιακό καυγά στον Άγιο Δομίνικο σειρά είχαν οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια ρίχνοντας «βόμβα»! Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να φτιάξει τη δική του καλύβα. Μάλιστα, όπως τόνισε δεν το κάνει για λόγους προβολής αλλά ότι το κάνει διότι έτσι είχε πει από την αρχή.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor 5

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ξεκίνησα για την καλύβα μου σήμερα να την τελειοποιήσω. Αποφάσισα να την φτιάξω δίπλα στην κόκκινη ομάδα αφού είμαι δίπλα στην κόκκινη ομάδα αλλά είμαι τελείως απομονωμένος. Θα έχω τον δικό μου χώρο και δεν θέλω να έχω καμία επαφή. Και μάλλον από την άλλη εβδομάδα θα πάρω και τα δικά μου εφόδια, τις δικές μου προμήθειες ώστε να είμαι τελείως αυτόνομος».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share