Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Survivor 5: «Βόμβα» Εμμανουήλ για γάμο της Βρισηίδας! «Διάβασε» το χέρι και έκανε προβλέψεις «φωτιά» (Video)

«Βλέπω έναν πολύ μεγάλο έρωτα, βλέπω πάθος, βλέπω γάμο με...»

18 Μαΐου 2022 22:59
Survivor 5: «Βόμβα» Εμμανουήλ για γάμο της Βρισηίδας! «Διάβασε» το χέρι και έκανε προβλέψεις «φωτιά» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Σε μια από τις σπάνιες ήρεμες στιγμές που επικρατούν στην παραλία του Άγιο Δομίνικου στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να “διαβάσει” το χέρι της Βρισηίδας Ανδριώτου δίνοντας περισσότερη βάση στα προσωπικά της ζητήματα. Ενώ, έτοιμος να «αποχωρήσει» δήλωσε ότι είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Βλέπω ότι είχες μια αρκετά μεγάλη σχέση στη ζωή σου η οποία είναι καιρός που έχει τελειώσει, όχι χρόνια. Είχες έναν μεγάλο έρωτα που έχει μείνει στο μυαλό σου. Έχει τελειώσει αυτό το πράγμα αλλά εσύ τον σκέφτεσαι, και εκείνος σε σκέφτεται. Αυτή η σχέση δε θα είναι η μελλοντική σου μόνιμη σχέση όμως.

Βλέπω έναν πολύ μεγάλο έρωτα, βλέπω πάθος, βλέπω γάμο με έναν άνθρωπο που θα συνδεθεί με τα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Βλέπω πεντακάθαρα δυο παιδιά σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Βλέπω ότι σε πέντε μήνες με έναν χρόνο θα κάνεις μια σχέση αλλά δεν είναι η σχέση που θα κρατήσει, δεν είναι με αυτόν που θα παντρευτείς» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ στην συμπαίκτριά του η οποία παρότι είπε ότι δεν πιστεύει σε αυτά, τον άκουσε με μεγάλη προσοχή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share