Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 18/05: Οργισμένος ο Ατζούν! Ζήτησε να διώξουν άμεσα τον Στάθη Σχίζα από το Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

18 Μαΐου 2022 10:31
Survivor spoiler 18/05: Οργισμένος ο Ατζούν! Ζήτησε να διώξουν άμεσα τον Στάθη Σχίζα από το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 στην παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί ανήκει και ό,τι επιθυμεί αυτός θα κάνει. Κι ας μας προσφέρει μόνο ριάλιτι και σε καμία περίπτωση συνθήκες πραγματικής επιβίωσης, αφού μέρα με τη μέρα μαθαίνουμε τις παρανομίες, που κάνουν οι παίκτες με τις ευλογίες της παραγωγής.

Άλλοι παίκτες κλέβουν φαγητό, άλλοι πίνουν καφέ και άλλοι μπορεί ακόμη και να βλέπουν στο κινητό τις δηλώσεις των συμπαικτών τους στην κάμερα, ή ακόμη να επικοινωνούν με την Ελλάδα. Ο μόνος που την πλήρωσε, τελικά, ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης για τη βίαιη συμπεριφορά του, εκδιωχθείς από το παιχνίδι, αν και είχε υπάρξει και προηγουμένως παρόμοιο περιστατικό, στο οποίο η παραγωγή έκλεισε τα μάτια της.

Το χειρότερο είναι, ότι οι παίκτες που κατηγορούν τους συμπαίκτες τους για αυτές τις παρανομίες βρίσκονται στο στόχαστρο. Και αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχουμε... τρία στα τρία ως προς τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αποτελούμενους από παίκτες, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ακόμη κι αν γίνονται ακραία προκλητικοί, ξεσκεπάζουν το πόσο κανονισμένα είναι τα πάντα από την πλευρά του Ατζούν και του ΣΚΑΪ.

Όλα δείχνουν, ότι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Στάθης Σχίζας και ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι οι τρεις υποψήφιοι και η παραγωγή έχει τους λόγους της για όλους, προκειμένου να φύγουν. Μόνο που ο Ατζούν δείχνει να τα έχει βάλει συγκεκριμένα με έναν εξ αυτών και δεν είναι, μάλιστα, ο Τάκης, τον οποίο είχε εκθειάσει μπροστά στους Τούρκους All Stars.

Survivor spoiler: Μπήκε στη «μαύρη λίστα» ο Στάθης...

Ο παίκτης, που ενδέχεται να δούμε να αποχωρεί με απόφαση του Ατζούν, αφού άλλωστε η ψηφοφορία του κοινού δε λαμβάνεται υπόψη, αν συγκρίνουμε τις διαδικτυακές ψηφοφορίες και τα τελικά αποτελέσματα, που κανονικά δε θα έπρεπε να έχουν διαφορά, είναι ο Στάθης Σχίζας. Κι αυτό, γιατί ένα περιστατικό που έλαβε τόπο στον αγώνα με τους Τούρκους έκανε... ακόμη πιο Τούρκο τον παραγωγό.

Αν θυμάστε, όταν σύστηνε τους Έλληνες παίκτες ο Ατζούν, δεν αναφέρθηκε καθόλου σε Στάθη, Σπύρο και Στέλλα. Αμέσως μετά, ο Στάθης λέει στην κάμερα πως ο παραγωγός είναι αδιάφορος ως προς εκείνους και δεν τους υπολογίζει. Αυτή η δήλωση δεν άρεσε σε καμία περίπτωση και δεν αποκλείεται να δούμε την «καμπάνα» να έρχεται. Κι αν όχι τώρα, μπορεί στην επόμενη αποχώρηση...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share