Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 18/05: Ανατροπή για τον Τάκη στο συμβούλιο! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

18 Μαΐου 2022 08:24
Survivor spoiler 18/05: Ανατροπή για τον Τάκη στο συμβούλιο! Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πράγματα στο Survivor 5 έχουν φτάσει... στην κόψη του ξυραφιού, αφού βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, που μετά από έναν νέο κύκλο άγριου ξεκατινιάσματος και απόλυτης έκθεσης μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό, θα αποζημιωθεί με το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Αν μας ρωτάτε, τώρα, το κατά πόσο αξίζει να το υποστεί αυτό οποιοσδήποτε, θα σας απαντήσουμε πως είναι επιλογή κάθε ανθρώπου να αποφασίσει το τι μετρά περισσότερο στη ζωή του. Εμείς απλώς καταγράφουμε το τι συμβαίνει, έστω κι αν η κατάσταση φέτος έχει ξεφύγει, φτάνοντας πολλές φορές ακόμη και σε επίπεδο σωματικής βίας ανάμεσα στους παίκτες.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι συνεχίζεται και ο φαύλος αυτός κύκλος επαναλαμβάνεται ξανά, μετά το μικρό ευχάριστο «μπρέικ» στον αγώνα με τους Τούρκους All Stars, τους οποίους ευτυχώς δεν αντιμετωπίσαμε σε έναν αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας. Φανταστείτε τι θα πετυχαίναμε αν σκεφτείτε, ότι ο Άρης Σοϊλέδης πήρε μονάχα μια νίκη στο αγώνισμα μαζί τους...

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμη κι αν είμαστε ικανοί στην πραγματικότητα, όμως, μόνο για ριάλιτι, όπως γλαφυρά μας αποτυπώνει ο Τάκης Καραγκούνιας στο trailer, υπάρχει αναγκαστικά και το αγώνισμα, που θα κρίνει ένα έπαθλο. Στην προκριμένη περίπτωση, μιλάμε σήμερα (18/5) για τη δεύτερη ασυλία, με το... μήνυμα να είναι γενικά πως ο μισθοφόρος πρέπει μνα φύγει από το Survivor, αφού ουδείς τον αντέχει, αν και ίσως θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί, ότι έχει αρκετό κόσμο στην Ελλάδα να τον υποστηρίζει, παρά τον τοξικό του χαρακτήρα.

Ποιος, όμως, θα τον ακολουθήσει στις υποψηφιότητες για την αυριανή (19/5) αποχώρηση; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, επιβεβαιώνεται πως άπαντες θέλουν να φύγει ο Τάκης και, για αυτό, κερδίζει ξανά η μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα και οι τρεις υποψήφιοι να είναι από την κόκκινη. Η κόκκινη, μάλιστα, βάζει δύο παίκτες που έχουν αποδείξει πως έχουν κοινό στο πλευρό τους, με τους Σπύρο Μαρτίκα και Στάθη Σχίζα να συμπληρώνουν την τριάδα, αν και με οριστική πληροφόρηση θα επανέλθουμε μέσα στη μέρα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share