Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Survivor 5: «Αν μπορούσαν και οι άλλοι...» - Καλύπτει και μετά την αποχώρηση τον Σοϊλέδη ο Απόστολος Ρουβάς

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι

16 Μαΐου 2022 14:56
Survivor 5: «Αν μπορούσαν και οι άλλοι...» - Καλύπτει και μετά την αποχώρηση τον Σοϊλέδη ο Απόστολος Ρουβάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Ρουβάς υπήρξε ένας από τους πιο στενούς φίλους του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5 και στις πρώτες του δηλώσεις στο «Love it» τον υπερασπίστηκε ξανά.

Ο γνωστός μάγειρας μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, με τον Σάκη να μην κρύβει την χαρά του, για τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και για την κλίκα που υποστηρίζουν πως είχε δημιουργηθεί στην ομάδα τους.

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Μετά από 140 μέρες στο παιχνίδι νομίζω ότι έχω ζήσει πάρα πολύ την εμπειρία του Survivor και έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μου και νιώθω αρκετά χαρούμενος που έζησα όλη αυτή την εμπειρία», είπε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Και συνέχισε, μιλώντας στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα: «Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο που με ψήφισε η Ναυσικά. Το γεγονός ότι είχε δημιουργηθεί ένα παρεάκι στην ομάδα μου δεν σημαίνει ότι ήμασταν κλίκα και στήναμε ψηφοφορίες. Στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος αυτό το πράγμα το έχει δει και ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ότι όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι».

Σχετικά με την παρανομία του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ, ο Απόστολος Ρουβάς σχολίασε: «Πιστεύω ότι αρκετοί από τους παίκτες αν είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τηλέφωνα, θα το έκαναν. Πιστεύω πως τα παιδιά μετάνιωσαν. Ο Άρης δεχόταν πάρα πολλές επιθέσεις από τους συμπαίκτες του και γενικότερα του προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν. Κάποια φορές ήταν λίγο υπερβολικός αλλά εντάξει. Ο Τάκης έψαχνε συνεχώς ευκαιρία να στήσει στον τοίχο τον Άρη».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share