Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Μεσ' την χαρά ο Σάκης Ρουβάς: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση του αδελφού του (photo)

Τι σχολίασε;

12 Μαΐου 2022 21:55
Survivor 5 - Μεσ' την χαρά ο Σάκης Ρουβάς: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση του αδελφού του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν εκείνος που έχασε τη «μάχη» ανάμεσα σε Άρη, Εμμανουήλ και Ασημίνα και έτσι αποχώρησε από το Survivor 5 το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 14/05: Ο Ατζούν φέρνει τα πάνω κάτω - Οι νέες ομάδες που δημιουργούνται

Η αποχώρηση του τηλεοπτικού μάγειρα σε συνδυασμό με την απόφαση της παραγωγής για διώξει από το παιχνίδι τον Κατσαούνη, αλλά και την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς, θα φέρει εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο όπως σας γράψαμε νωρίτερα.

Ας πάμε όμως τώρα ξανά στην αποχώρηση του Απόστολου, με τον αδερφό του Σάκη να κάνει την πρώτη του δημόσια ανάρτηση για εκείνον, το τέλος του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σταρ δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αδερφό του και έγραψε: «Περήφανος για σένα! Ανυπομονούμε όλοι να σε δούμε ξανά από κοντά».

Δείτε την ανάρτηση

Σάκης ρουβάς survivor

Survivor 5 - «Κροίσος» ο Απόστολος Ρουβάς: Αυτά είναι τα χρήματα που κέρδισε από το ριάλιτι (Video)

Ο Απόστολος Ρουβάς, που αποχώρησε από το Survivor 5 μετά την πρόσφατη ψηφοφορία, έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης με γεμάτες τις τσέπες.

Στο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε χθες, Τετάρτη, o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Απόστολος Ρουβάς, ένας από τους τέσσερις που είχαν απομείνει, οι οποίοι βρίσκονταν από την αρχή του παιχνιδιού.

Στην αρχή, ο Απόστολος Ρουβάς ήταν από τους πιο συμπαθείς παίκτες στο κοινό, στην πορεία του Survivor και με την είσοδο των νέων παικτών, δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά στα αγωνίσματα και εμφανιζόταν τελευταίος στα στατιστικά.

Ήταν ένας παίκτης που δεν εμπλεκόταν ιδιαίτερα στους καυγάδες και έτσι δεν πρωταγωνιστούσε ούτε σε viral βίντεο, ούτε στα tweets, ενώ όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή του, τόσο οι παίκτες της μπλε, όσο και της κόκκινης ομάδας, δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

Γιατί αποχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς;

Κάποιοι ανέφεραν στα social media ότι ο σεφ δεν αποχώρησε επειδή δεν τον ψήφισε το κοινό, αλλά γιατί εξυπηρετούσε το σενάριο και τον Ατζούν. Επειδή δεν είχε έντονη παρουσία στο Survivor, αλλά αμειβόταν με 3.500 ευρώ την εβδομάδα, η παραμονή του δεν συνέφερε πλέον.

Ανάλογες φήμες κυκλοφόρησαν και με την απρόσμενη αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Πόσα χρήματα μπήκαν στην τσέπη του Απόστολου Ρουβά

Πάντως, ό,τι και να ισχύει, τα 66.500 ευρώ με τα οποία αποχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς, θα απαλύνουν τον πόνο του.

Με την αποχώρησή του, οι μόνοι από τους αρχικούς παίκτες που βρίσκονται στο Survivor είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για την οποία έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι αποχωρεί σύντομα οικειοθελώς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share