Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 12/05: «Άγριο» παρασκήνιο στο Survivor 5 - Ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς από τον Ατζούν να διώξει τον Απόστολο;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

12 Μαΐου 2022 09:52
Survivor spoiler 12/05: «Άγριο» παρασκήνιο στο Survivor 5 - Ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς από τον Ατζούν να διώξει τον Απόστολο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 έχει μπει πια στην τελική του ευθεία, με το ριάλιτι επιβίωσης να μετρά κάθε μέρα κι από μία πολύ σημαντική απώλεια σε προσωπικότητες, που μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν, δείχνοντας πως στο τέλος μόνο οι πιο σκληροί τα καταφέρνουν, στο δρόμο για το μεγάλο έπαθλο του νικητή.

Το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, λοιπόν, γνώρισε μια νέα «ηχηρή» αποχώρηση και αυτή δεν είναι άλλη από του Απόστολου Ρουβά. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας πήρε τη δάδα του, έφυγε από το συμβούλιο με χειροκροτήματα και τώρα πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα, όπου θα εξιστορήσει σε όλους όσα πέρασε.

Η αποχώρηση αυτή, φυσικά, αποτέλεσε μια έκπληξη για τους συμπαίκτες του σε μπλε και κόκκινη ομάδα, μιας και σίγουρα θεωρούσαν πως ήταν ένας ισχυρός παίκτης. Ο ίδιος, βέβαια, πλήρωσε τις... λυκοφιλίες με το σύστημα Σοϊλέδη, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στο ριάλιτι, αν και ίσως να μην ήταν μια τόσο αθώα αποχώρηση.

Survivor spoiler: Είχε ρόλο ο Σάκης Ρουβάς στο τέλος του Απόστολου;

Το παρασκήνιο γύρω από κάθε εξέλιξη στο Survivor είναι αρκετά έντονο και ο Ατζούν ενδέχεται να δέχθηκε ορισμένες πιέσεις, ώστε να φύγει από το παιχνίδι ο Απόστολος Ρουβάς. Και αυτές ίσως ήρθαν από την πλευρά του Σάκη, με τον τραγουδιστή να έχει ενδεχομένως ρόλο σε αυτή την αποχώρηση.

Οι πληροφορίες του τελευταίου καιρού έλεγαν, ότι ο Σάκης ήταν πολύ ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο κόσμος τον ρωτάει διαρκώς για τον αδελφό του και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ενώ ορισμένες φορές ερχόταν σε δύσκολη θέση λόγω των συμπεριφορών του Απόστολου. Αυτός ήταν και ο λόγος, που ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην του κάνουν ερωτήσεις για το θέμα, αλλά φαίνεται πως προχώρησε ένα «βήμα» πιο μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Σάκης ήρθε σε επαφή με τον Ατζούν, ζητώντας του να βρεθεί μια λύση, καθώς θεωρούσε πως πλέον ο Απόστολος έχει εκτεθεί αρκετά. Ο καλλιτέχνης, άλλωστε, παρακολούθησε φέτος φανατικά το Survivor λόγω του αδελφού του, εκφράζοντας την επιθυμία να υπάρξει κάποια πρωτοβουλία, ώστε να γλιτώσει και ο κόσμος να τον ξεχάσει. Ο Τούρκος παραγωγός εισάκουσε αυτή την επιθυμία, αφού ο Απόστολος δεν είναι και... από τους πιο εμπορικούς του παίκτες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share