Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 16/05: «Εγώ δεν είμαι Άρης Σοϊλέδης να μην σε...» - Παντού μπελάδες ο Τάκης Καραγκούνιας! Μ' αυτον τον νέο του συμπαίκτη "σφάζεται"

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

16 Μαΐου 2022 12:30
Survivor spoiler 16/05: «Εγώ δεν είμαι Άρης Σοϊλέδης να μην σε...» - Παντού μπελάδες ο Τάκης Καραγκούνιας! Μ' αυτον τον νέο του συμπαίκτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 16/05: Μπορεί να άλλαξαν οι ομάδες όμως ποιος είπε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας δεν θα έβρισκε από κάπου για να πιαστεί. Τι και αν ο Άρης Σοϊλέδης αποτελεί πλέον αντίπαλος στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τάκης φαίνεται πως έχει βρει άλλον συμπαίκτη για να... τσακώνεται!

Συγκεκριμένα ο Μισθοφόρος έγινε κόκκινος ξανά, όμως για πρώτη φορά χωρίστηκε από τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ δεν θα είναι συμπαίκτης ούτε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τον οποίο ήταν σε κόντρα και εντάσεις. Ωστόσο αυτό δεν τον αφήνει σε... απραξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο Τάκης Καραγκούνιας έχει βρει τον νέο... Άρη Σοϊλέδη στο πρόσωπο του Στάθη Σχίζα, καθώς φαίνεται ήδη να υπάρχουν οι πρώτοι τσακωμοί. Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει αποδείξει πως όποιον στην ομάδα του είναι δυνατός αγωνιστικά έρχεται σε ένταση αφού δεν μπορεί να αποδεχτεί πως είναι... δεύτερος.

Survivor spoiler 16/05: «Εγώ δεν είμαι Άρης Σοϊλέδης να μην σε...» - Παντού μπελάδες ο Τάκης Καραγκούνιας! Μ' αυτον τον νέο του συμπαίκτη 'σφάζεται'

Μάλιστα χτες το βράδυ φέρεται να ήρθαν σε σύγκρουση με τον Στάθη Σχίζα να ουρλιάζει και να τον ακούνε μέχρι και περαστικοί πέρα από την ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου! «Εγώ δεν είμαι Άρης Σοϊλέδης να μην σε πιάσω στις ανάποδες... Καλά σου έκανε ο Κατσαούνης και βλέπω να έχω το ίδιο τέλος με εκείνον! Δεν θα σου κάνω την χάρη όμως...»

Η κατάσταση με τα πολλά ηρέμησε, με τον Άρη Σοϊλέδη να κρατάει τον Στάθη και να του αναφέρει πως το κάνει επίτηδες ο άνθρωπος διότι θέλει να αναγκάσει όλους τους δυνατούς παίκτες σε αποχώρηση... Μένει να δούμε κατά πόσο οι πρώτες εντάσεις στη νέα κόκκινη ομάδα θα επηρεάσουν το κλίμα της ομάδας.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας είχαν έναν πολύ σοβαρό τσακωμό και ως αντίπαλοι στην διάρκεια αγωνίσματος, με τον Γιώργο Λιανό να τρίζει τα δόντια τότε και στους δύο.. .

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share