Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Survivor trailer 20/03: Στα χέρια Διάσημοι και Μαχητές - Ο Σχίζας χτυπά τον Τάκη, τους χωρίζει ο Λιανός!

Τρομερές εξελίξεις στο ριάλιτι!

20 Μαρτίου 2022 07:35
Survivor trailer 20/03: Στα χέρια Διάσημοι και Μαχητές - Ο Σχίζας χτυπά τον Τάκη, τους χωρίζει ο Λιανός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Κι εκεί που λέγαμε, ότι αρκετά έχουμε δει αυτές τις μέρες στο Survivor 5 από έριδες και τσακωμούς, τελικά φαίνεται πως έχουμε ακόμη περισσότερα να... θαυμάσουμε, με τις δύο ομάδες σχεδόν να έρχονται στα χέρια.

Η νέα συμβίωση, μετά τη μείξη των ομάδων, ξεκινά λίγο... παράξενα, μετά τα κλάματα από την ανακοίνωση, με τους νέους παίκτες σε εκάστοτε καλύβα, και ειδικά στην κόκκινη, να είναι καχύποπτοι ο ένας στον άλλο. Ο Κατσαούνης, ειδικά, βρίσκεται στο επίκεντρο για τους Διάσημους, με μια νέα κόντρα να αρχίζει με την Ναυσικά.

Survivor trailer: Χάος στο αγώνισμα, νέα τεράστια κόντρα Σοϊλέδη και Τάκη!

Στο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία αυτή την φορά, όμως, γίνεται... ένας κανονικός χαμός. Οι δύο ομάδες παλεύουν μέχρις εσχάτων για μια πολύ σημαντική νίκη και ο Στάθης Σχίζας χτυπά με μπαλάκι τον Τάκη Καραγκούνια, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να παρέμβει άμεσα, αφού οι παίκτες από τις δύο πλευρές κόντεψαν να έρθουν στα χέρια.

Στο συμβούλιο, δε, συνεχίζεται η κόντρα, όπως βλέπουμε στο trailer του σημερινού (20/3) επεισοδίου, με τον Στάθη Σχίζα να συνεχίζει και να λέει στον αντίπαλό του, ότι παραδίδει «σόου».

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share