Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 11/05: Το απόλυτο σοκ στο συμβούλιο με «διπλή» αποχώρηση! Έχουν φύγει από το Survivor 5 και είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

11 Μαΐου 2022 07:59
Survivor spoiler 11/05: Το απόλυτο σοκ στο συμβούλιο με «διπλή» αποχώρηση! Έχουν φύγει από το Survivor 5 και είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι φοβερές, με τους παίκτες να έχουν ξεπεράσει πια τα όριά τους και αυτό να εκφράζεται με διάφορους τρόπους, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν κάθε εβδομάδα την επιβίωσή τους.

Τα πράγματα έχουν γίνει πια πολύ δύσκολα για όλους, με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και να χρειάζεται μόλις μία, ώστε να ανοίξει... ο ασκός του Αιόλου. Η αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από την παραγωγή φαίνεται, ότι ήταν μονάχα η αρχή και ένα ντόμινο εξελίξεων αναμένεται να ακολουθήσει στο δρόμο για την τελική ευθεία.

Για το σκοπό αυτό, βέβαια, η παραγωγή είχε ήδη προνοήσει με το να έχει περισσότερους παίκτες από όσους θεωρητικά χρειάζονταν, μιας και αν πηγαίναμε βδομάδα προς βδομάδα με μία αποχώρηση, θα φτάναμε να κάνουμε τελικό σχεδόν... Αύγουστο. Οι εξελίξεις, όμως, δικαιώνουν την επιλογή αυτή σε βαθμό να μην μπορούν να έχουν άλλες απώλειες.

Survivor spoiler: «Παγώνουν» όλοι με την αποχώρηση από το Survivor 5

Περνώντας στα νεότερα, που υπάρχουν σχετικά με τις αποχωρήσεις, το συμβούλιο αναμένεται να πάρει «φωτιά», με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει μάλλον όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις. Οι υποψήφιοι είναι τέσσερις, με τον Απόστολο Ρουβά, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Άρη Σοϊλέδη και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να παλεύουν για την παραμονή τους και να ακούν σοκαρισμένοι τα όσα θα πει ο παρουσιαστής.

Η «διπλή» αποχώρηση δεν αφορά, όμως, μόνο τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Από αυτή θα φύγει, όπως όλα δείχνουν, ο Απόστολος Ρουβάς, αλλά παράλληλα όλα δείχνουν, ότι αποχωρεί οικειοθελώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αποτέλεσμα δύο άτομα να αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης και να γυρίζουν στην Ελλάδα.

Survivor Ρουβάς αποχώρηση

Survivor Ναυσικά αποχώρηση

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share