Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/05: «Βόμβα» με οριστική αποχώρηση Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5 - Πανηγυρική επιβεβαίωση!

Το Athensmagazine.gr είχε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ!

10 Μαΐου 2022 17:11
Survivor spoiler 10/05: «Βόμβα» με οριστική αποχώρηση Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5 - Πανηγυρική επιβεβαίωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στη μικρή αυτή γωνιά του διαδικτύου όσα γράφονται και για οποιοδήποτε θέμα, δεν υπάρχουν για να γίνονται χάρες και να ικανοποιούν εγωισμούς και συμφέροντα. Όσα ισχύουν καταγράφονται και η δικαίωση συνήθως έρχεται.

Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο από την πρώτη μέρα, που ξεκίνησε το Survivor στη σύγχρονη μορφή του, προβαλλόμενο από τον ΣΚΑΪ. Από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης το 2017, το Athensmagazine.gr πρώτο ενημερώνει και πληροφορεί το κοινό, με πλήρη σεβασμό στο ίδιο το παιχνίδι, αλλά και όσους μας επισκέπτονται. Για αυτό το λόγο κιόλας έρχεται και η πανηγυρική επιβεβαίωση, την οποία ποτέ δεν επιδιώκουμε να διαφημίζουμε έναντι άλλων αιθεροβάμωνων, που κυκλοφορούν.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Από προχθές (8/5) κυκλοφορούσε ένα βίντεο που ήθελε την παίκτρια των Διασήμων και αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 5 λόγω ενός ιατρικού προβλήματος που έχει προκύψει και δεν μπορεί να της επιτρέψει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

Survivor spoiler: Η Ναυσικά αποχωρεί και... εξελίξεις ενόψει

Εμείς μεταφέραμε την πληροφορία με επιφύλαξη, όπως κάνουμε κάθε φορά, και τελικά η αλήθεια ήρθε στην φόρα. Η Ναυσικά φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, με το πρόβλημα υγείας της να τη διώχνει από τον Άγιο Δομίνικο σε ένα νέο «πλήγμα» στην κλίκα της, ειδικά αν επιβεβαιωθεί και η αποχώρηση με την τηλεοπτική ψήφο.

Το πρόβλημα αυτό, πάντως, έρχεται να προστεθεί στην απομάκρυνση και του Γιώργου Κατσαούνη πριν από λίγες μέρες από το Survivor, δημιουργώντας εκ νέου πονοκεφάλους στον Ατζούν, ο οποίος θα πρέπει να προχωρήσει ξανά σε αλλαγή των ομάδων, καθώς στους κόκκινους θα παραμείνουν πολλοί λίγοι και μόλις δύο γυναίκες.

Μέσα στις επόμενες μέρες, επίσης, θα φανεί το αν θα συνεχιστεί ή θα «παγώσει» η διαδικασία της αποχώρησης, με το κοινό να έχει ήδη πάντως ψηφίσει. Για οποιαδήποτε ενημέρωση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share