Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/05: Έντονες φήμες πως αποχωρεί οικειοθελώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για ιατρικούς λόγους!

Βόμβα στον Άγιο Δομίνικο!

10 Μαΐου 2022 08:26
Survivor spoiler 10/05: Έντονες φήμες πως αποχωρεί οικειοθελώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για ιατρικούς λόγους!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 10/05: Παρελθόν από το Survivor 5 αναμένεται να αποτελέσει και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σύμφωνα με φήμες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα από την Κυριακή κυκλοφορεί παντού ένα βίντεο που θέλει την παίκτρια των Διασήμων και αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 5 λόγω ενός ιατρικούς προβλήματος που έχει προκύψει και δεν μπορεί να της επιτρέψει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως εμείς δεν έχουμε ακόμα κάποια πληροφορία, όμως οι αποκαλύψεις σχετικά με την αποχώρηση της Ναυσικάς είναι ιδιαίτερα σοβαρές και ευχόμαστε να μην έχει κάτι σοβαρό η γυναίκα, εφόσον φυσικά ισχύουν οι φήμες.

Βόμβα: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ναυσικά από το Survivor

Εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εκτός Survivor, θα πρέπει να δούμε αν θα επηρεάσει την αποχώρηση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να φύγει)! Θυμίζουμε πως στο παρελθόν όταν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, είχε "παγώσει" η αποχώρηση της εβδομάδας και την είχε γλιτώσει τότε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κι αυτό το πρόβλημα, εφόσον ισχύει επαναλαμβάνουμε, έρχεται να προστεθεί στην απομάκρυνση και του Γιώργου Κατσαούνη πριν από λίγες μέρες από το Survivor, δημιουργώντας εκ νέου πονοκεφάλους στον Ατζούν, ο οποίος θα πρέπει να προχωρήσει ξανά σε αλλαγή των ομάδων, καθώς στους κόκκινους θα παραμείνουν πολλοί λίγοι και μόλις δύο γυναίκες.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share