Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τέλος οι αποχωρήσεις, τέλος οι απειλές! Την πάτησε ο Ατζούν και "παρακαλάει" Κατσαούνη!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

10 Μαΐου 2022 23:19
Survivor spoiler: Τέλος οι αποχωρήσεις, τέλος οι απειλές! Την πάτησε ο Ατζούν και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 10/05: Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τις τελευ5ταίες εξελίξεις στο Survivor 5 καθώς ο προγραμματισμός του έπεσε έξω.

Τι έχει συμβεί; Συγκεκριμένα σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό πως ο Τούρκος είχε περιθώφρια για απώλειες και πως αν δεν προέκυπταν οικειοθελείς αποχωρήσεις θα έπρεπε να βρει τρόπο ώστε να αποχωρήσουν παίκτες! Και το έκανε με την ποινή του Γιώργου Κατσαούνη, που βρέθηκε έτσι εκτός Survivor. Έτσι είχε περιθώρια για ακόμα μια οικειοθελή αποχώρηση, ώστε να φτάσουν οι παίκτες ίσα ίσα μέχρι τις αρχές Ιουλίου για τον ημιτελικό και τον τελικό της Αθήνας!

Survivor spoiler: Τέλος οι αποχωρήσεις, τέλος οι απειλές! Την πάτησε ο Ατζούν και 'παρακαλάει' Κατσαούνη!

Ωστόσο η οικειοθελής αποχώρηση έσκασε πολύ γρήγορα, μιας και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μας χαιρέτισε μόλις λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Κατσαούνη και πλέον δεν χωράνε άλλες... απειλές προς παίκτες! Συγκεκριμένα η παραγωγή έχει τρίξει τα δόντια σε αρκετούς παίκτες, όπως ο Άρης Σοϊλέδης, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας πως κινδυνεύουν με αποβολή από το παιχνίδι λόγω συμπεριφοράς όμως πλέον δεν τον παίρνει και από μέσα του θα "παρακαλούσε" να μην είχε διώξει τον Γιώργο Κατσαούνη!

Περιφώρια για άλλες απώλειες εκτός προγράμματος δεν έχει, αφού αυτή την εβδομάδα θα μετρήσει τρεις παίκτες να αποχωρούν ο καθένας για ξεχωριστούς λόγους! Εκτός και αν κάνει την ανατροπή και τελικά δεν έχουμε αποχώρηση βάση ψηφοφορίας αυτή την εβδομάδα, παρότι το κοινό έχει ήδη ψηφίσει τους παίκτες που θέλει να παραμείνουν στο ριάλιτι! Αναλυτικά για το παρασκήνιο αυτό μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share