Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 10/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Θα γίνει πανικός! Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

10 Μαΐου 2022 20:16
Survivor spoiler 10/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Θα γίνει πανικός! Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 10/05: Ραγίζουν οι παίκτες στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως η νικήτρια ομάδα της σημερινής δοκιμασίας θα έχει την τεράστια χαρά να επικοινωνήσει live με την οικογένειά της!

Ποιος θα τα καταφέρει; Χτες είδαμε τους κόκκινους να επιστρέφουν στις νίκες και να ξεπερνούν το σοκ με την ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη από το ριάλιτι επιβίωσης! Οι κόκκινοι έχουν μείνει λίγοι και πλέον δίνουν μεγάλες μάχες και με δυσκολίες μπορούν να ανταπεξέλθουν! Η Ασημίνα που ήταν το δυνατό χαρτί της ομάδας έχει πέσει αγωνιστικά ενώ αδύναμοι είναι και η Ναυσικά με τον Απόστολο με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να έχουν ρίξει το βάρος κυρίως στον Στάθη και την Σταυρούλα.

σαρβαιβορ

Από την άλλη οι μπλε συνεχίζουν να είναι μπάχαλο όσο στην ομάδα παραμένει ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο Μισθοφόρος της μπλε ομάδας έδωσε υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη και οι γκρίνιες άρχισαν ξανά. Οι εντάσεις και τα νεύρα δεν έχουν σταματήσει καιρό τώρα για τους μπλε κι αυτό μόνο προβλήματα δημιουργεί στην ομάδα. Θα καταφέρουν να τα αφήσουν στην άκρη και να φτάσουν σ' αυτή την πολύ σημαντική νίκη;

Survivor spoiler 10/05: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας

Ο ΣΚΑΙ μας έχει δώσει από νωρίς το trailer του σημερινού επεισοδίου (10/05) οπότε μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα! Όπως για τον στίβο μάχης. Εκεί όπου θα πέσουν κορμιά, με τους παίκτες να κυλιούνται στην άμμο για να περάσουν δύσκολα εμπόδια ενώ θα πρέπει να κουβαλούν και ένα καρότσι με αρκετά κιλά πάνω του.

Ποιος θα κερδίσει; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας, νικητές απόψε είναι οι μπλε!

Προς το παρόν, δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου (10/05) στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share