Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 09/05: Ανατροπή κόλαφος! Δεν έδιωξε ο Ατζούν τον Γιώργο Κατσαούνη από το Survivor 5!

Ραγδαίες αποκαλύψεις!

9 Μαΐου 2022 20:42
Survivor spoiler 09/05: Ανατροπή κόλαφος! Δεν έδιωξε ο Ατζούν τον Γιώργο Κατσαούνη από το Survivor 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 09/05: Συνέχεια στην δράση στο αγαπημένο μας Survivor και σας έχουμε καυτά νέα για το θέμα του Γιώργο Κατσαούνη και την αποχώρησή του. Μετά τα μπινελίκια, τις κατινιές, περάσαμε και στις ψιλές. Η μάλλον καλύτερα ξύλο. Όχι ότι δεν έπεφτε μέχρι τώρα, απλά δεν τα βλέπαμε εμείς. Άλλωστε σας το είχαμε αποκαλύψεις πολλάκος

Η επόμενη ημέρα στο νησί ήταν ακόμα χειρότερη από ότι περιμέναμε. Κυριολεκτικά σφάζονται σχεδόν όλοι. Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες. Και δεν μιλάμε μόνο για το θέμα Κατσαούνη, ούτε μόνο για τον Εμμανουήλ, ούτε για τον Τάκη, ούτε για τον Άρη, ούτε, ούτε, ούτε! Πολύ η ίντριγκα και τα περίεργα σχέδια στο φετινό Survivor.

Επίσης να θυμίσουμε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε κινηθεί απειλητικά σε συμπαίχτη του ο Κατσαούνης. Είχε προηγηθεί το σκηνικό με τον Πηλίδη, και σε ακόμα 1-2 περιπτώσεις που είχε φουντώσει αρκετά. Στο παρασκήνιο είχε κάνει παρόμοιο περιστατικό ακόμα 1 φορά, αλλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο από διαρροές.

Survivor spoiler: Τι ακριβώς έγινε μεταξύ Κατσαούνη και Τάκη;

Αρχικά ο Τάκης άρχισε να φωνάζει ότι του πήραν τα παπούτσια. Είπε και μερικά χοντρά μπινελίκια γενικά και αόριστα. Προς όλους. Ο Τσακατσούκας όπως είπε είχε πάει να πάρει τα παπούτσια της Ναυσικά και εγινε το μπέρδεμα με τα παπούτσια του Τάκη. Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα και το είδε μετά, και πήγε στον Τάκη και το επέστρεψε. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε γίνει ακόμα τίποτα πέρα από μπινελίκια.

Survivor spoiler 09/05: Ανατροπή κόλαφος! Δεν αποχώρησε ο Γιώργος Κατσαούνης από το Survivor!

Μετά από ώρα είδαμε τον Κατσαούνη να πηγαίνει κατευθείαν στον Τάκη που ήταν ξαπλωμένος να τον σκουντάει και να του τραβάει κλωτσιά και μπουνιά. Επειδή πέρασε λίγη ώρα ανάμεσα στο ένα επεισόδιο με το άλλο, κάποιος λογικά φούντωσε τον Τσακατσούκα, και όπως είναι παρορμητικός πήγε φορτσάτος στον Τάκη. Η παραγωγή ήταν ξεκάθαρο όπως σας το δώσαμε εδώ πρώτοι ότι θα απέβαλε οριστικά τον Κατσαούνη.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Κατσαούνης έπρεπε να επιστρέψει εκτάκτως στην Ελλάδα για προσωπικούς και πολύ σοβαρούς λόγους! Ο Ατζούν από την άλλη ήθελε να "βουλώσει" κάποια κακά στόματα περί... ποινών, δεν ήθελε να φανεί κι άλλη οικειοθελή αποχώρηση ενώ ήθελε να τρίξει και τα δόντια σε πολλούς άλλους παίκτες. Έτσι φάνηκε πως ο Γιώργος Κατσαούνης αποχώρησε κάπως...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share