Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 09/05: Παραγωγή για να γελάει... όλος ο Άγιος Δομίνικος - Διώχνουν τον Κατσαούνη και αφήνουν ατιμώρητο τον Σοϊλέδη για τα ίδια περιστατικά

Έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και υπάρχει μόνο για... να φτιάχνει περσόνες του τίποτα

9 Μαΐου 2022 15:50
Survivor spoiler 09/05: Παραγωγή για να γελάει... όλος ο Άγιος Δομίνικος - Διώχνουν τον Κατσαούνη και αφήνουν ατιμώρητο τον Σοϊλέδη για τα ίδια περιστατικά
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Το ότι η παραγωγή του Survivor αποφασίζει με δυο μέτρα και δυο σταθμά, ανάλογα με το πόσο... αγαπητός της είναι ο κάθε παίκτης, το γνωρίζαμε ήδη. Τα τελευταία περιστατικά, όμως, ξεπερνούν κάθε πρόσχημα, με αποτέλεσμα πλέον το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να αποτελεί τον ορισμό του διασυρμού της ελληνικής τηλεόρασης.

Την περσινή σεζόν είχαμε δει ξεκάθαρα ποιοι παίκτες είχαν προωθηθεί, ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος, παρότι φαινόταν ξεκάθαρα ο τοξικός τους χαρακτήρας. Την φετινή συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και, όπως φαίνεται, πρέπει οπωσδήποτε ορισμένα άτομα να γίνουν γνωστά και να μείνουν στην επικαιρότητα της showbiz. Από πρώην ποδοσφαιριστές, μέχρι πανελίστριες, δημιουργώντας συγκεκριμένες ιστορίες, ώστε να τους κρατάμε στον «αφρό», ενώ μεταδίδουν τα χειρότερα μηνύματα και προσφέρουν τα χειρότερα παραδείγματα στους τηλεθεατές, και δη τους νεότερους, μόνο και μόνο για να ασχολείται ο κόσμος μαζί τους.

Στην περίπτωση του Survivor είναι σαφέστατο, ότι ο Άρης Σοϊλέδης έχει τη δική του εύνοια. Ο παίκτης της μπλε ομάδας αντιμετωπίζεται με μια σκανδαλώδη προστασία από την παραγωγή, μη τιμωρούμενος για οτιδήποτε κάνει στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να... γελάει όλος ο Άγιος Δομίνικος για τους δήθεν όρους που υπάρχουν και τις τιμωρίες, που δίνονται επιλεκτικά.

Survivor spoiler: Η αξιοπιστία χάθηκε, η παραγωγή έδειξε το αληθινό της πρόσωπο

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αφορά τον πολύ λιγότερο εμπορικό Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος τιμωρήθηκε επειδή ήπιε λίγο καφέ. Μιλάμε για ένα ατόπημα, που παραδέχθηκε ο περσινός νικητής, Σάκης Κατσούλης, στη ζωντανή μετάδοση του περσινού τελικού, χωρίς καν να ανοίξει μύτη. Φέτος ο Σοϊλέδης, όπως αποκαλύφθηκε, μίλησε επανειλημμένα στο τηλέφωνο και έβλεπε στο YouTube τις προσωπικές συνεντεύξεις των συμπαικτών του, με την παραγωγή να... θυμάται να τον τιμωρήσει με την ίδια ποινή, που είχε επιβάλει στον Τσολάκη.

Η δουλειά, λοιπόν, βλέπουμε πού πάει. Και το καταλάβαμε ακόμη καλύτερα με την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη. Φυσιολογικό θα πει κανείς, καθώς χτύπησε τον συμπαίκτη του και επέδειξε βίαιη συμπεριφορά, κάτι που βέβαια δε συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά για κάποιο παράξενο λόγο η παραγωγή αποφάσισε να μας δείξει το περιστατικό, ενώ παρασκηνιακά έχει αποδειχθεί πως υπάρχουν κι άλλα.

Ο αγρότης από τα Φάρσαλα, λοιπόν, αποβλήθηκε, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον Σοϊλέδη σε εκείνο το συμβούλιο, όπου «πλακώθηκε» με τον Τάκη Καραγκούνια. Υπό τον φόβο να αποχωρήσει, ο πρώην ποδοσφαιριστής έγινε έξαλλος και επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του συμπαίκτη του ωρυόμενος, με τους ανθρώπους της παραγωγής να μπαίνουν στη μέση.

Θα νομίζετε, ότι ίσως έπρεπε να αποβληθεί, όπως ο Κατσαούνης, ή στην χειρότερη να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση. Όχι, δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Ο Σοϊλέδης δε γνώρισε καμία τιμωρία και δέχθηκε μόνο μία για τα προσχήματα για τις επανειλημμένες φορές, που μίλησε με Ελλάδα.

Όσα κι αν κάνει, πια, η παραγωγή έχει χάσει την αξιοπιστία της. Η λειτουργία της με δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι ξεκάθαρη, βλέποντας μόνο πώς θα καταφέρει φέτος να διατηρήσει την εμπορικότητα και τα νούμερα του Survivor, κάτι που με τέτοια προσέγγιση θα χαθεί επίσης σύντομα. Γιατί η απάτη κάποια στιγμή τιμωρείται...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share