Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Survivor 5: «Τους πάει στο δάσος και...» - Ξεμπρόστιασε τον Σοϊλέδη η Ασημίνα

Οι νέες της αποκαλύψεις και... ο πάπας Άρης της Ρώμης

9 Μαΐου 2022 21:44
Survivor 5: «Τους πάει στο δάσος και...» - Ξεμπρόστιασε τον Σοϊλέδη η Ασημίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη ένταση υπάρχει ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5, με τους δύο να τσακώνονται στο πλαίσιο του συμβουλίου του νησιού και να συνεχίζουν εκτός αυτού.

Ο Άρης ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας πως δεν γίνεται να ευθύνεται για όλα εκείνος και όλοι να ακούνε τι τους λέει, ενώ η παίκτρια των Κόκκινων φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε από την πλευρά της: «Τελικά άλλαξα πλευρό, κοιμήθηκα με το αριστερό πλευρό σήμερα για να δω αν θα δω τον Άρη Σοϊλέδη στον ύπνο μου, κάτι που υποστηρίζει και λέει ο ίδιος. Και λέει ότι έχω εμμονή μαζί του. Να λέει ότι εγώ έχω εμμονή μαζί του, όταν εκείνος παίρνει άτομα μαζί του στο δάσος μέσα και κάθεται και τους πιπιλάει το μυαλό».

Survivor 5: Ο Σοϊλέδης και... ο πάπας της Ρώμης

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor, την Δευτέρα 9/5 ξεκίνησε με πολλές εντάσεις, οι οποίες ήταν αναμενόμενες μετά την υποψηφιότητα της Ασημίνας προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα, τα βέλη κάποιων παικτών στράφηκαν εναντίον του Άρη, ο οποίος πως υποκίνησε την ψηφοφορία της αντίπαλης ομάδας, χωρίς ωστόσο να γίνει κατανοητός ο τρόπος που έγινε κάτι τέτοιο αν ισχύει.

Ο παίκτης, που είναι και με τη βούλα από τους πιο ευνοημένους στην ιστορία του ριάλιτι, στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με τα όσα ακούγονται, και ίσως έχει φτάσει και στα όρια του μιας και όπως έχει πει για όλα κατηγορούν τον ίδιο, ενώ για ακόμη μία φορά επισημαίνει πως δεν έστησε καμία ψηφοφορία ούτε παρακίνησε κανέναν από την ομάδα των Κόκκινων να ψηφίσει την Ασημίνα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share