Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/05: «Βόμβα» με οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς; Όλο το παρασκήνιο!

«Δεν αντέχω άλλο...»

8 Μαΐου 2022 08:21
Survivor spoiler 08/05: «Βόμβα» με οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς; Όλο το παρασκήνιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 08/05: H προσωρίνή τουλάχιστον αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη έσκασε σα βόμβα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, με τον Γιώργο Λιανό όπως βλπεπουμε και στο σημερινό trailer να ανακοινώνει την οριστική απόφαση της παραγωγής, ωστόσο μια νέα αποχώρηση φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών και συγκεκριμένα αυτή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor η Ναυσικά;

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Ναυσικά μετά από μήνες παραμονής στον Άγιο Δομήνικο, δείχνει να λυγίζει. Όπως η ίδια ανέφερε στη κάμερα, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το στομάχι της, το οποίο εδώ και δύο μέρες δε την αφήνει να ηρεμήσει. Σε όλο αυτό προστέθηκαν και οι πονοκέφαλοι. «Παρατηρώ ότι έχει αλλάξει η διάθεσή μου, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Και ψυχολογικά και σωματικά νομίζω πως πλέον δεν αντέχω», είπε στη κάμερα.

Survivor 5 - Πυρ και μανία ο Κώστας Πηλαδάκης: Η αναφορά του Ατζούν και η άβολη θέση της Ναυσικάς

Survivor 5: Ένα… άκομψο σχόλιο έκανε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός στάθηκε στο γεγονός πως ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, ήταν παλιότερα σε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε λάβει κι αυτή μέρος στο reality επιβίωσης.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Καμία Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Κωστή Πηλαδάκη (photos)

«Όχι δεν τον ξέρω προσωπικά, τον ξέρω από εκεί αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι, σε παρακαλώ μείνε μαζί της κι είμαι σίγουρος ότι θα είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι πως δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στο επόμενα Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ» ανέφερε ο Ατζούν προκαλώντας όπως ήταν επόμενο την αμηχανία της Ναυσικάς.

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία είναι κολλητή φίλη του μοντέλου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ενοχλημένος με αυτά τα σχόλια.

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς όταν για κάποιον λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι η δεύτερη σχέση του Κώστα Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor. Ήταν τελείως άκομψο. Νομίζω φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ reality αλλά με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει φέτος δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί να αντέξουν όσα γίνονται εκεί μέσα.

Μίλησα μαζί του. Δεν άρεσε στον Πηλαδάκη η αναφορά του Ατζούν στις πρώην! Δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Μπορεί ο Ατζούν να αναφέρθηκε στον Κώστα αλλά σας το λέω σίγουρα, δεν είναι φίλος του. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του. Την περιμένει πώς και πώς, είμαστε όλοι δίπλα της» ξεκαθάρισε η Μαρία Καλάβρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share