Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)

Άναυδοι οι παίκτες!

8 Μαΐου 2022 07:39
Survivor trailer 08/05: Οριστικό για Κατσαούνη! «Η απόφαση της παραγωγής...» - Το ανακοίνωσε ο Λιανός (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 08/05: Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται να υπάρχουν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 με τον Γιώργο Λιανό όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer 08/05 να ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγή για την παραμονή ή όχι του Γιώργου Κατσαούνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης στο χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε να καβγαδίζει σε έντονο βαθμό με τον Τάκη Καραγκούνια και στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του χτυπώντας τον κι αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού.

Η συμπεριφορά του Κατσαούνη δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την παραγωγή κι έτσι αποβλήθηκε προσωρινά από το Survivor, όπως ορίζουν άλλωστε οι κανόνες του ριάλιτι.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε "όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ... το σπίτι", προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Κατσαούνης σηκώθηκε και χτύπησε τον Καραγκούνια. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους δύο άντρες, δίχως αποτέλεσμα. Παράλληλα, στο χθεσινό (7/5) επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τα πρώτα σχόλια των παικτών μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη αλλά και τα αιχμηρά σχόλια του Τάκη Καραγκούνια για την παράνομη επικοινωνία, που είχε ο Σοϊλέδης με την Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω το σημερινό trailer 08/05 του Survivor:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share