Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Survivor 5 - Ποια 37; Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!

Δεν μας τα λέει καλά...

5 Μαΐου 2022 12:54
Survivor 5 - Ποια 37; Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H άφιξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5 μόνο ανώδυνη δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς κάθε φορά που έχει επεισόδιο το όνομά του γίνεται trend στο Twitter.

Ο γνωστός performer και make up artist έγινε από την αρχή ο αγαπημένος των χρηστών του κοινωνικού δικτύου, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε η ηλικία του. Όπως φαίνεται, οι τουιτεράδες δεν πείστηκαν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι 37 ετών.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Συνεχίστηκε ο καυγάς Βρισηίδας - Εμμανουήλ - «Σε κοροϊδεύουν όλοι»

Ανάμεσα στα σχόλια που έγιναν, ανέβηκαν και βίντεο από το μακρινό 2006, όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλούσε στην εκπομπή της Βάσιας Λόη στον Alpha, με αφορμή τα γενέθλιά του. Τότε ο ίδιος έκλεινε τα 29. Οπότε σήμερα, 16 χρόνια μετά, είναι 45 ετών!

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Survivor spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις με την παραμονή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ! Η μεγάλη απάτη του Ατζούν

Survivor spoiler: Απορίες προκαλεί το γεγονός πως ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ΔΕΝ ήταν υποψήφιος από την μπλε ομάδα, παρότι έχασαν και τις δύο ασυλίες, ενώ δεν είχε κερδίσει και την ατομική ασυλία.

Ο Ατζούν τα "μπάλωσε" μια χαρά. Αρχικά έβγαλε ως υποψήφια την Βρισηίδα από την κάλπη και μετά για εκδίκηση η Στέλλα, που είχε κερδίσει την ατομική, έδωσε την Σοφιάννα και όχι τον Κωνσταντίνο, τον οποίο όλοι παρακαλούσαν να διώξουν δύο βδομάδες πριν! Τι έγινε ξαφνικά και παρέμεινε;

Ο Τούρκος παραγωγός δεν είναι κορόιδο! Ήξερε πως αν βρεθεί ο Κωνσταντίνος απέναντι στην Τάκη, ένα από τα δύο ισχυρά χαρτιά της τηλεθέασης θα αποχωρούσε και μάλιστα παίκτης, ο οποίος δεν στοιχίζει οικονομικά στην τσέπη του Ατζούν.

Survivor spoiler 03/05: Ραγδαίες εξελίξεις με την παραμονή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει αποδειχτεί λίρα εκατό για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς ο κομμωτής παρακαλούσε να μπει στο Survivor και δέχτηκε να το κάνει έστω και με ψίχουλα, δηλαδή 500 ευρώ την εβδομάδα, όσα έπαιρναν οι Μαχητές στο πρώτο Survivor το 2017.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης λόγω των συχνών τσακωμών με όλη την ομάδα ενώ και πολλές γκάφες που κάνει ο κομμωτής γίνονται viral στο διαδίκτυο και προκαλούν ποικίλα σχόλια.

Έτσι ο Ατζούν τα έφερε από εδώ, τα έφερε από εκεί και τελικά κατάφερε να κρατήσει για ακόμα μια εβδομάδα μέσα στο Survivor το δυνατό του χαρτί. Είπαμε 500 ευρώ την εβδομάδα είναι αυτά, όταν άλλοι παίκτες του στοιχίζουν 4 και 5.000 ευρώ. Δεν γίνεται να τον βγάλει έτσι εύκολα από το παιχνίδι. Μένει να δούμε τι θα σκεφτεί την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσει στο ριάλιτι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Λέτε να βρει τρόπο να κρατήσει και τον Τάκη Καραγκούνια στο παιχνίδι; Τι αναφέρουν τα πρώτα spoiler για την αποχώρηση της εβδομάδας; Δείτε εδώ αναλυτικά...



 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share