Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 04/05: Βόμβα με διπλή αποχώρηση; Τέλος και η Βρισηίδα από το Survivor 5;

Ραγδαίες εξελίξεις στο ριάλιτι!

4 Μαΐου 2022 08:58
Survivor spoiler 04/05: Βόμβα με διπλή αποχώρηση; Τέλος και η Βρισηίδα από το Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 04/05: Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor 5, αφού όπως σας έχουμε αποκαλύψει από χτες παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από σήμερα η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Συγκεκριμένα η παίκτρια της μπλε ομάδας φαίνεται να είναι εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, απέναντι σε Τάκη Καραγκούνια και Βρισηίδα Ανδριώτου και αποχωρεί από το Survivor! Ωστόσο γύρω από την αποχώρησή της υπάρχει παρασκήνιο που θα σας το αποκαλύψουμε αύριο με αναλυτικό ρεπορτάζ.

Πάμε όμως στα σημερινά. Τι συμβαίνει με την Βρισηίδα Ανδριώτου; Υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει και εκείνη απόψε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, τις οποίες σας έχουμε αποκαλύψει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, το μοντέλο είναι στα όριά του και έχει ζητήσει από την παραγωγή πολλάκις να αποχωρήσει από το Survivor 5 ωστόσο η παραγωγή έχει καταφέρει με τον τρόπο της να την κρατήσει.

Survivor spoiler 04/05: Βόμβα με διπλή αποχώρηση; Τέλος και η Βρισηίδα από το Survivor 5

Πλέον όμως η ίδια η Βρισηίδα έχει αρχίσει να εκδηλώνεται και μπροστά στις κάμερες και τονίζει συνεχώς πως δεν αντέχει και θέλει να αποχωρήσει από το Survivor. Ωστόσο ενδεχόμενο να φύγει σήμερα δεν υπάρχει, όμως τις επόμενες μέρες θα πιέσει εκ νέου για να δεχτεί η παραγωγή την απόφασή της. Άλλωστε σας έχουμε αποκαλύψει ότι βάση... ημερομηνιών και παικτών που βρίσκονται στο ριάλιτι τον παίρνει τον Ατζούν να έχει και ένα - δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, απλά πιστεύει πως θα σκάσουν κι άλλες όσο πλησιάζει το φινάλε και για αυτό θέλει να έχει μια "καβάτζα"...

Κρατήστε πάντως το όνομα της Βρισηίδας Ανδριώτου για οικειοθελή αποχώρηση εντός των επόμενων ημερών. Άλλωστε κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να έχεις πληροφορίες για να καταλάβεις ότι έρχονται...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share