Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 04/05: Ανεπανάληπτο σοκ για τους παίκτες! Αυτός αποχωρεί από το Survivor 5 και είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

4 Μαΐου 2022 08:25
Survivor spoiler 04/05: Ανεπανάληπτο σοκ για τους παίκτες! Αυτός αποχωρεί από το Survivor 5 και είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 μπαίνει πια στην τελική του ευθεία και, κάθε εβδομάδα που περνά πια, φέρνει τους παίκτες του όλο και πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο της κατάκτησης του επάθλου του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης και, μαζί, των 100.000 ευρώ.

Οι παίκτες γίνονται ολοένα και λιγότεροι, με το Γαλάτσι να αρχίζει να... αχνοφαίνεται από τον Άγιο Δομίνικο, αν κι έχουμε ακόμη δρόμο, μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Προς το παρόν, σήμερα (4/5) έχουμε μια αποχώρηση και είναι από τις πιο δυνατές «μάχες», που έχουμε δει την φετινή σεζόν στο παιχνίδι.

Η διαδικασία αυτή της αποχώρησης εξελίχθηκε, αρχικά, σε μια διάθεση της μπλε ομάδας να διώξει τον Τάκη Καραγκούνια. Ο τελευταίος δε σταματά ποτέ να κατηγορεί και να πνέει τα μένεα για τους συμπαίκτες του, που έχουν εξελίξει σε «εκστρατεία» τους την αποχώρησή του, αν και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Survivor spoiler: Το μεγάλο ντέρμπι και ο παίκτης που αποχωρεί

Οι δύο συνυποψήφιές του, η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθιστούν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη διαδικασία αυτή. Κι αυτό, γιατί πρόκειται για τρεις παίκτες ισχυρούς με το δικό τους τρόπο, που «μάχονται» για να αποφύγουν το τέλος τους από το ριάλιτι, με τις ψήφους σίγουρα να είναι αρκετά ισορροπημένες κι ένα μεγάλο ντέρμπι να διεξάγεται μεταξύ τους.

Ποιος, όμως, θα σταματήσει να κάνει... τη δίαιτα της καρύδας, θα βρεθεί για λίγες μέρες στο ξενοδοχείο και θα πάρει το αεροπλάνο για την επιστροφή στην Ελλάδα; Οι πρώτες πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, έκαναν λόγο για ντέρμπι Βρισηίδας και Τάκη, αλλά τελικά η απόλυτη ανατροπή είναι γεγονός.

Μαθαίνουμε, ότι οι παίκτες σοκαρισμένοι ακούνε ποιος φεύγει, σε μια ανακοίνωση που κανείς δεν περίμενε από τον Γιώργο Λιανό. Η Σοφιάννα Αβραμάκη, λοιπόν, αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, δημιουργώντας εκ νέου καινούργια δεδομένα.

Σοφιάννα Αβραμάκη τέλος από Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share