Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor trailer 04/05: «Φεύγει...» - Άλαλοι όλοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το Survivor 5

Κανείς δεν το περιμένει!

4 Μαΐου 2022 07:25
Survivor trailer 04/05: «Φεύγει...» - Άλαλοι όλοι οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Μια μεγάλη ημέρα έχει ξημερώσει για σήμερα (4/5) στο Survivor 5, αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το ποιος παίκτης θα πάρει την άγουσα από το ριάλιτι επιβίωσης και, μαζί, το αεροπλάνο για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Δεν είναι λίγα, όμως, και όσα συμβαίνουν προτού φτάσουμε στο συμβούλιο του νησιού. Η νέα κόντρα στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ ακούει στα ονόματα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Βρισηίδας Ανδριώτου, με τον πρώτο να μη διστάζει να πει στην κάμερα το πώς αισθάνθηκε με την επίθεση της συμπαίκτριάς του, ξεγράφοντάς την από φίλη του, ενώ εκείνη τα έχει βάλει και με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor trailer: Ξεκατίνιασμα... μέχρι και στο αγώνισμα για Κωνσταντίνο-Βρισηίδα και ο παίκτης που φεύγει

Οι δύο ομάδες, πάντως, δένονται... με αλυσίδες για να παίξουν στο αγώνισμα του επάθλου, του τελευταίου για αυτή την εβδομάδα, παλεύοντας με αρκετές σκληρές συνθήκες για το φαγητό και οτιδήποτε άλλο προκύψει, ώστε να πάνε γεμάτοι στο συμβούλιο.

Και εκεί, μάλιστα, η κόντρα Κωνσταντίνου και Βρισηίδας θα συνεχιστεί κανονικά, με ένα ακόμη «θερμό» επεισόδιο μεταξύ τους. Στο τέλος, πάντως, όλοι θα μείνουν άλαλοι με αυτό που θα ακούσουν από τον Λιανό, ο οποίος αναφέρει ποιος φεύγει από το ριάλιτι.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share