Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Άγρια κόντρα Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου: «Με προσέγγισε ύπουλα» (Video)

«Το θεώρησα προδοσία...»

3 Μαΐου 2022 23:49
Survivor 5 - Άγρια κόντρα Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου: «Με προσέγγισε ύπουλα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι ο Σπύρος Μαρτίκας την ψήφισε για αποχώρηση στο Συμβούλιο της Δευτέρας (2/5), αλλά η απάντηση του συμπαίκτη της μάλλον θα τη δυσαρέστησε ακόμα περισσότερο.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Οι ψήφοι που δεν είδαμε-Γιατί «κάρφωσαν» την Βρισηίδα!

«Δεν έχω νιώσει σε δύσκολη θέση, έχω νιώσει προδοσία και στενοχωριόμουν γιατί ήξερα ότι θα ψηφιστώ από τα πέντε άτομα της ομάδας μου, απλά από το έκτο άτομο δεν το περίμενα, δηλαδή τον Σπύρο. Τον θεωρούσα φίλο μου, βασικά και περίμενα ότι εφόσον θα γίνει αυτό που σκέφτηκε να κάνουν τα παιδιά ή που του το είπανε ότι θα ερχόταν να μου το πει και δε θα είχα καμία αντίρρηση, αλλά δεν ήρθε να μου πει και αυτό το θεώρησα προδοσία. Επέλεξα να είμαι αμέτοχη από κάποια πράγματα γιατί δεν θέλω να με θεωρούν κωλοτούμπα», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Από μεριάς του ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε ότι «Δεν υπήρξε καμία προδοσία. Αυτό τον άνθρωπο, δε θέλω να την εκθέσω, αλλά ένιωσα με ύπουλο τρόπο να διεκδικεί την εύνοια και την υποστήριξή μου. Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κάτι αληθινό από μεριάς της προς το πρόσωπό μου. Ήταν μια σχέση, η οποία ήταν λίγο περίεργη. Καλλιέργησε μόνη της μια σχέση απέναντί μου λίγο περίεργη μόνο και μόνο για να κερδίσει την εύνοια και την υποστήριξή μου. Δεν την πρόδωσα ποτέ. Δεν την θεώρησα ποτέ φίλη μου. Η Βρισηίδα με πλησίασε, το ξέρουν όλοι γύρω μας».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share