Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 04/05: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτός αποχωρεί αύριο από το Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

3 Μαΐου 2022 07:29
Survivor spoiler 04/05: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτός αποχωρεί αύριο από το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 βρίσκεται πια στην τελική του ευθεία, την οποία πάντοτε σηματοδοτούν το πάρτι της ένωσης και τα πρώτα μεγάλα έπαθλα του Ατζούν. Οι ίντριγκες έχουν γίνει ακόμη μεγαλύτερες, ειδικά από τη στιγμή που οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην ίδια παραλία και άπαντες δίνουν τη μεγαλύτερη «μάχη» τους για την επιβίωση.

Η εβδομάδα αυτή πέρασε μέσα από τεράστιες εντάσεις για ακόμη μια φορά, με τους παίκτες να έρχονται κοντά στη σωματική επαφή για ακόμη μια φορά, να... πετούν νερά μεταξύ τους και όχι μόνο. Παράλληλα, χαρακτηρίστηκε από τη διάθεση της μίας εκ των δύο ομάδων να διώξει έναν παίκτη, που θεωρεί «κακό σπυρί».

Μιλάμε, φυσικά, για την μπλε ομάδα, η οποία θέλει τον Τάκη Καραγκούνια εκτός του ριάλιτι επιβίωσης. Λογικό, θα πει κανείς, καθώς η τοξικότητα που εκπέμπει ο συγκεκριμένος παίκτης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, αλλά το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις κλίκες, που διαφεντεύουν τις δύο ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Survivor spoiler: Το πιο μεγάλο ντέρμπι αποχώρησης και αυτός που φεύγει

Την ίδια στιγμή, όμως, οι εξελίξεις στο τελευταίο συμβούλιο ίσως να μην ήταν οι αναμενόμενες. Θα περιμέναμε άλλα πρόσωπα να βρεθούν στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση, δίπλα στο μισθοφόρο, αλλά τελικά είδαμε τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, σε μια προσπάθεια ίσως να διώξουν έτσι τον Τάκη, θεωρώντας αρκούντως δημοφιλή τα δύο κορίτσια.

Είναι, όμως, έτσι; Ο Τάκης πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι έχει κι εκείνος αρκετό κοινό στην Ελλάδα υπέρ του, οπότε σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για μια εύκολη υπόθεση, αλλά μάλλον πρόκειται περισσότερο για ένα μεγάλο ντέρμπι, που θα δούμε αύριο (4/5) να εκτυλίσσεται στις οθόνες μας.

Ποιος, όμως, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει; Οι πρώτες μας πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Τάκη και Βρισηίδα, καθώς η Σοφιάννα μοιάζει να έχει πολύ μεγαλύτερη βάση στο κοινό. Το ίδιο ισχύει και για τον Τάκη, ο οποίος ομως έχει και πολλούς που δεν τον θέλουν άλλο στο παιχνίδι. Μην αποκλείετε, πάντως, τη μεγάλη έκπληξη με αποχώρηση της Σοφιάννας, αλλά θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε οριστική πληροφόρηση.

UPDATE: Τελικά έχουμε μεγάλη ανατροπή! Η Σοφιάννα Αβραμάκη πήρε τελικά τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί στο αυριανό επεισόδιο. Εκεί, που οι πρώτες μας πληροφορίες έκαναν λόγο για ντέρμπι Τάκη και Βρισηίδας, η Σοφιάνα εν τέλει είναι εκείνη, που θα γυρίσει στην Ελλάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share