Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Survivor spoiler 30/04: Πανικός στην παραλία - «Άγριος» χωρισμός για Σοφιάννα και Σοϊλέδη!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

30 Απριλίου 2022 14:52
Survivor spoiler 30/04: Πανικός στην παραλία - «Άγριος» χωρισμός για Σοφιάννα και Σοϊλέδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πάντα στο Survivor κρέμονται πάντα από μια κλωστή και οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες. Μια παραμικρή λανθασμένη κίνηση ή κουβέντα, μάλιστα, είναι ικανή να τις ταράξει και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, αλλάζοντας το στάτους των παικτών από φίλους σε εχθρούς.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ασχοληθεί πολύ έντονα με τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία έχει σηκώσει... σκόνη εξαιτίας του επικείμενου γάμου του πρώτου με τη Μαρία Αντωνά. Για το αν υπάρχει κάτι ερωτικό, βέβαια, ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να απαντήσει και να κλείσει στόματα με μια μόνο κίνηση.

Η αλήθεια είναι, ότι ερωτική σχέση δεν υπάρχει, αλλά σίγουρα οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά, αφού δεν είναι λίγα αυτά που τους ενώνουν σε χαρακτήρα και ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα να περνούν πολλές ώρες συζητώντας για διάφορα θέματα και να περνούν ευχάριστες στιγμές. Όλο αυτό, όμως, δείχνει να έχει αλλάξει.

Μετά την ενημέρωση της παραγωγής προς τον Σοϊλέδη για το σούσουρο, που έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό για τον ίδιο, τη Σοφιάννα και τη Μαρία, εκείνος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την πρώτη, κάτι που ήδη είχε κάνει, αλλά βλέπει πως οι φήμες συνεχίζουν να «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο.

Survivor spoiler: Οι εξηγήσεις του Άρη και... τα νεύρα με τη Σοφιάννα

Συγκεκριμένα, ο Άρης πλησίασε και πάλι τη Σοφιάννα για να της ξεκαθαρίσει τη θέση του, αλλά εκείνη δεν έμοιαζε να... ιδρώνει το αυτί της. «Άρη τι σημασία είναι αυτή που δίνεις πια; Αφού είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις τίποτα να αποδείξεις σε κανέναν, μην αντιδράς άλλο έτσι», του είπε και τον έκανε... τούρμπο.

«Δεν καταλαβαίνεις πώς είναι όλο αυτό, να σε περιμένουν στη γωνία για να σου καταστρέψουν ό,τι πολυτιμότερο έχεις. Πρέπει να τελειώνει εδώ η πολλή παρέα και δεν καταλαβαίνεις πρόβλημά σου», της απάντησε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας μεγάλος καβγάς, που οδήγησε σε τέλμα μια ισχυρή φιλία.

Οι δυο τους γύρισαν στην παραλία και άπαντες κατάλαβαν, ότι κάτι είχε συμβεί, χωρίς όμως να λάβουν εξηγήσεις. Δεν χρειάστηκε, άλλωστε, γιατί τις έδωσαν μεταξύ τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share