Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 29/04: «Άρη μου να ξέρεις πως θα...» - Σάλος με την αποκάλυψη της παραγωγής στον Σοϊλεδη

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο!

29 Απριλίου 2022 11:35
Survivor spoiler 29/04: «Άρη μου να ξέρεις πως θα...» - Σάλος με την αποκάλυψη της παραγωγής στον Σοϊλεδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 29/04: Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τον Άρη Σοϊλέδη και το γεγονός πως έχει έρθει αρκετά κοντά με την Σοφιάνα Αβραμάκη, με την Μαρία Αντωνά να παρακολουθεί τις εξελίξεις από την Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή θέλει να φέρει κοντά τον ποδοσφαιριστή με την συμπαίκτριά του μέσα στο Survivor 5 ώστε να δημιουργηθεί σούσουρο και να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτή είναι η αλήθεια. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ωστόσο μια κίνηση του Άρη Σοϊλέδη μέσα στο παιχνίδι πρόδωσε ότι το Survivor είναι ένα ριάλιτι καλά σκηνοθετημένο και στημένα περιστατικά. Όπως το φλερτ του με την Σοφιάννα Αβραμάκη!

Κι αυτό γιατί την ίδια ώρα που έχει δημιουργηθεί ντόρος στην Ελλάδα για την σχέση του με την Μαρία Αντωνά, ο ίδιος μέσα από τα "Παιχνίδια της Καραϊβικής" έστειλε το μήνυμά του στην αγαπημένη του ώστε να μην ανησυχεί. Συγκεκριμένα όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία στο Athensmagazine.gr ο Άρης Σοϊλέδης στέλνει καρδούλες στην αγαπημένη του, ώστε να αποδείξει πως την σκέφτεται συνέχεια και πως δεν τρέχει κάτι με την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Survivor spoiler 29/04: «Άρη μου να ξέρεις πως θα...»

Η αλήθεια είναι πως άνθρωπος της παραγωγής πλησίασε τον Άρη Σοϊλέδη και του αποκάλυψε πως έχει δημιουργηθεί σούσουρο στα ελληνικά μέσα για το γεγονός πως έχει έρθει κοντά με την συμπαίκτριά του και πως υπάρχουν σενάρια χωρισμού από την Μαρία Αντωνά, μόλις εκείνος επιστρέψει στην Ελλάδα. Έτσι ο ίδιος αποφάσισε, με τον δικό του τρόπο, να δώσει την απάντησή του και να βάλει τέλος στις όποιες φήμες είχαν δημιουργηθεί.

Μάλιστα, ο παίκτης του Survivor 5 φαίνεται να έχει αρκετούς υποστηρικτές έξω από το παιχνίδι αφού η Μαρία Αντωνά δεν δίστασε να κάνει repost ένα insta story στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά πως: «Με μια κίνηση τάπωσε τους πάντες και έβαλε στοπ στην κάθε τοξικότητα που ακούγαμε δέκα μέρες περίπου μέσα και έξω».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share