Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Survivor 5: Λύγισε ο Κατσαούνης - Δεν θα πιστεύετε με τι συγκινήθηκε (video)

Άναυδος

26 Απριλίου 2022 23:51
Survivor 5: Λύγισε ο Κατσαούνης - Δεν θα πιστεύετε με τι συγκινήθηκε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26/4, η μέρα για τους παίκτες της ομάδας των Κόκκινων στο Survivor 5 φαίνεται πως ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά, καθώς γύρισαν πίσω στο Άγιο Δομίνικο από το ταξίδι υπερπαραγωγή τους στο Μαιάμι. Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το δώρο που κέρδισαν, εκφράζοντας την εκτίμηση του στον Ατζούν που τους το κανόνισε. Νωρίτερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε με αφορμή τη Σοφιάνα.

Η συγκίνηση του Κατσαούνη για το έπαθλο

«Με συγκίνησε ο κύριος Acun, φάγαμε παϊδάκια, φάγαμε του σκασμού, μας πήγε σε ξενοδοχειάρα που ήταν παλάτι μπορεί να ήταν και 15 αστέρια. Η τουαλέτα του ήταν καλύτερη από το σπίτι μας. Σηκωνόμασταν το πρωί τρώγαμε και πίναμε ό,τι θέλαμε» είπε σε κιου και συμπαίκτες με δάκρυα στα μάτια.

Survivor 5: Κατακεραύνωσαν τη Σοφιάννα Τάκης και Εμμανουήλ - "Ότι χειρότερο..." (video)

Την ώρα που στην Κόκκινη ομάδα επικρατεί ένα κλίμα χαράς και ξεκούρασης μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι, η Μπλε ομάδα συνεχίζει μετρά τα μαύρα σύννεφα που έχουν «καλύψει» την καλύβα της.

Οι Κόκκινοι περιέγραψαν στους παίκτες της Μπλε ομάδας το πως πέρασαν ύστερα από επιθυμία της δεύτερης ομάδας. Ωστόσο η ατάκα της Σοφιάννας πυροδότησε τις εντάσεις, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια να την κατακεραυνώνουν.

Συγκεκριμένα η Σοφιάννα δήλωσε:«Πραγματικά πίστευα ότι η Κόκκινη ομάδα άξιζε να πάρει αυτό το έπαθλο, άξιζε να πάει έτσι όπως είναι ενωμένοι, χωρίς εντάσεις με όλη την θετική ενέργεια».

Αυτό δεν άρεσε καθόλου σε μερικούς παίκτες και ένας από αυτούς ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ:«Άκουσα μία συζήτηση που είχαν τα παιδιά και άκουσα να λέει πεντακάθαρα η Σοφιάννα ‘’παιδιά αξίζετε πραγματικά να πάρετε το έπαθλο’’, ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω από συμπαίκτρια μου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share