Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor trailer 25/04: Τους το ανακοινώνει ο Ατζούν και οι παίκτες τρελαίνονται - Τελειώνει οριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από το Survivor 5;

Φοβερές οι εξελίξεις στο ριάλιτι μετά το Πάσχα

22 Απριλίου 2022 07:21
Survivor trailer 25/04: Τους το ανακοινώνει ο Ατζούν και οι παίκτες τρελαίνονται - Τελειώνει οριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από το Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Όταν μπαίνει ο Ατζούν, για να παρουσιάσει, όλα αλλάζουν. Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται εκτάκτως στην Ελλάδα, αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις του στον Άγιο Δομίνικο, και ο Τούρκος παραγωγός εμφανίζεται, για να... τρελάνει τους παίκτες του Survivor 5.

Όλα, πάντως, σύμφωνα με το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας του Πάσχα (25/04), ξεκινούν από την μπλε παραλία, όπου η Σοφιάννα Αβραμάκη και ο Άρης Σοϊλέδης ξεκινούν τη μεγάλη αντεπίθεση, παραμένοντας στο ριάλιτι και βρίσκοντας ένα διαφορετικό Σπύρο Μαρτίκα, όπως αναφέρουν, με τον τελευταίο να αλλάζει στάση.

Survivor trailer: Το μεγάλο έπαθλο του Ατζούν και ο τραυματισμός του Εμμανουήλ

Αφήνουμε, όμως, τις... μπιφτέκες και περνάμε στο τεράστιο έπαθλο του Ατζούν Ιλιτζαλί, που δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, το οποίο ανακοινώνει στους παίκτες πανηγυρίζουν έξαλλλα, τρελαμένοι από τη λάμψη της υπέροχης πόλης της Φλόριντα, όπου θα βρεθούν για μερικές ώρες.

Με την ευγενική χορηγία του Ατζούν, παράλληλα, ο Λιανός περιγράφει τον αγώνα του επάθλου, παρότι ο Τούρκος έχει μάθει εξαιρετικά ελληνικά. Σε αυτόν οι δύο ομάδες δίνουν τα πάντα και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τραυματίζεται, προκαλώντας ανησυχία, με άπαντες να σπεύδουν από πάνω του.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share