Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Στην Ελλάδα εκτάκτως ο Γιώργος Λιανός: Τι συνέβη;

Τη θέση του στο ριάλιτι επιβίωσης θα πάρει για λίγο ο...

20 Απριλίου 2022 21:47
Στην Ελλάδα εκτάκτως ο Γιώργος Λιανός: Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής μετά από αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο λόγω Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την κούκλα κόρη του Γιώργου Λιανού.

Τη θέση του στο ριάλιτι επιβίωσης θα πάρει για λίγο ο Acun Ilicali.

Με την άφιξή του συνάντησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος τον υποδέχτηκε ως όφειλε.

Οι δυο τους κάθισαν σε μια καφετέρια και έφαγαν κάτι για να στυλωθούν.

«Μισός γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο. Κάτσε να τον ταΐσω ένα εκμέκ να επανέλθει σταδιακά. Θα στείλω και πακέτο στο #survivorGR να τους γλυκάνω να ηρεμήσουν», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής τους.

Δείτε την παρακάτω

Survivor spoiler 20/04: Απόφαση βόμβα Ατζούν! Θα το ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες και θα πάθουν σοκ!

Survivor spoiler 20.04: Νέα απόφαση σοκ του Ατζούν Ιλιτζαλί αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor 5 ανατρέποντας πάλι τις ισορροπίες.

Τι θα συμβεί; Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει τις εντάσεις να ανεβαίνουν και να βλέπουμε για πρώτη φορά παίκτες να πιάνονται στα χέρια μπροστά στις κάμερες. Σας είχαμε αποκαλύψει πως αυτό συμβαίνει συχνά, όμως σ' αυτή την περίπτωση η παραγωγή επέλεξε να το δείξει μπροστά στις κάμερες. Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας πλακώθηκαν άσχημα, με συμπαίκτες, αντιπάλους, μέλη της παραγωγής και τον Γιώργο Λιανό να επεμβαίνουν για να τους χωρίσουν!

Survivor spoiler 20/04: Απόφαση βόμβα Ατζούν! Θα το ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες και θα πάθουν σοκ!

Όμως δεν είναι μόνο ο Άρης και ο Τάκης. Εντάσεις ανάλογες υπάρχουν και στην κόκκινη ομάδα και ο Ατζούν σκέφτεται πολύ σοβαρά να αλλάξει πάλι τις ομάδες. Μπορεί πλέον να είναι σε κοινή παραλία, όμως η ομάδα είναι ομάδα και οι εντάσεις είναι πάρα πολλές μέσα στις ομάδες. Καλοί οι τσακωμοί για την τηλεθέαση, όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται να αλλάξει τις ομάδες ξανά.

Άλλωστε κάτι παρόμοιο είχε πράξει και πέρσι, αφού μετά από ένα σημείο οι ομάδες άλλαζαν κάθε εβδομάδα. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και φέτος και πολύ σύντομα ο Γιώργος Λιανός θα το ανακοινώσει στους παίκτες, σε συμβούλιο του νησιού και θα φέρει νέες ανατροπές και φιλίες στον Άγιο Δομίνικο! Μόλις γίνει επίσημο και μάθουμε τις νέες ομάδες θα σας τις μεταφέρουμε εδώ στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share