Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Survivor 5 - Της έχει αδυναμία ο Σπύρος Μαρτίκας: Αυτή είναι η κούκλα αδελφή του, Θεοδώρα (video+photos)

«Είναι πολύ έξυπνος αλλά δεν είναι καθόλου πονηρός...»

20 Απριλίου 2022 14:45
Survivor 5 - Της έχει αδυναμία ο Σπύρος Μαρτίκας: Αυτή είναι η κούκλα αδελφή του, Θεοδώρα (video+photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του Survivor 5, καθώς το όνομά του έχει μπλεχτεί σε αρκετές καταστάσεις με ένταση.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός παραμένει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και εξακολουθεί να διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Χρήστος Δάντης: Αυτή τη γυναίκα παράτησε για να γίνει ζευγάρι με την Ασημίνα Χατζηανδρέου (photos)

Ο ίδιος έχει αφήσει πίσω στο φαρμακείο του την αδελφή του Θεοδώρα, ώστε να τρέχει το μαγαζί, καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία και την εμπιστεύεται απόλυτα. Με την ευκαιρία δείτε τον καβγά στον οποίο θα εμπλακεί μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη.

Μάλιστα πριν καιρό η Θεοδώρα Μαρτίκα είχε κάνει τις εξής δηλώσεις για τον αδελφό της:

«Πριν φύγει είχαμε συζητήσει γι΄αυτά τα πράγματα, να μη δημιουργεί εντάσεις. Μου είχε πει ότι δεν είχε τέτοιο σκοπό. Νομίζω ότι η πείνα τους έχει κάνει έτσι. Οι διαφορές τους είναι τόσο μηδαμηνές που δεν νομίζω ότι δεν λύνονται όταν θα βγει έξω», είπε αρχικά η Θοδώρα Μαρτίκα και συνέχισε:

«Εγώ για τον αδερφό μου ξέρω πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ έξυπνος αλλά δεν είναι καθόλου πονηρός. Τώρα γιατί παρουσιάζεται σαν τον πονηρό, αυτό μου κάνει εντύπωση».

Δείτε φωτογραφίες της:

Θεοδώρα Μαρτίκα

αδελφή Σπύρου Μαρτίκα Survivor

αδελφή Μαρτίκα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share