Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/04: Σκάει η «βόμβα»! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor 5

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

19 Απριλίου 2022 07:35
Survivor spoiler 19/04: Σκάει η «βόμβα»! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 έχει μπει σε μια «πολεμική» φάση, αφού βλέπουμε τους παίκτες να φτάνουν σε σημείο να χειροδικούν μεταξύ τους μπροστά στην κάμερα, με απίθανα σκηνικά να λαμβάνουν τόπο, μόνο για να αυξηθούν λίγο τα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι τρομερό η παραγωγή να μην κάνει τίποτα, για να αποσοβεί τα χειρότερα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε σκηνές απείρου κάλλους, όπως εκείνη του συμβουλίου ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, που ήρθαν στα χέρια. Ποιος έχασε, βέβαια, την αξιοπρέπεια για να τη βρει η παραγωγή, που αντί για ένα παιχνίδι που θα χαίρονταν όλοι, προσφέρει μια απίστευτη ωμότητα και διδάσκει την κουλτούρα του μίσους στο τηλεοπτικό κοινό;

Σε κάθε περίπτωση και για να μην ξεχνιόμαστε, επιστρέφοντας σε όσα συμβαίνουν στο ίδιο το ριάλιτι, έχουμε και μια αποχώρηση μπροστά μας στο Survivor. Τέσσερις είναι οι παίκτες, που τίθενται ενώπιον του κοινού, με τον έναν να είναι ο Άρης και τους άλλους τρεις να είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Τζο Μαριδάκη.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα «ηλεκτρισμένη», λοιπόν, στον Άγιο Δομίνικο, το τηλεοπτικό κοινό καλείται να αποφασίσει ποιον θέλει να συνεχίσει να βλέπει σε ένα ριάλιτι, που κατάφερε να γίνει πιο τοξικό σε σύγκριση ακόμη και με τον περσινό κύκλο, με άπαντες να ευελπιστούν πως η κατάσταση σύντομα θα βελτιωθεί.

Survivor spoiler: Το φαβορί για να αποχωρήσει

Η αγωνία, πάντως, κορυφώνεται με όσα θα δούμε στο συμβούλιο της αποχώρησης; Ποιος θα αφήσει την μπαντάνα του και θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, μπορεί η Ναυσικά να έδωσε την Τζο Μαριδάκη και η τελευταία να αντέδρασε, αλλά δεν αποκλείεται ο θεωρητικά εύκολος στόχος να «φάει» άλλον έναν ισχυρό παίκτη.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, όμως, αυτή την φορά η Τζο δε γλιτώνει, παρότι η Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν το φαβορί για να αποχωρήσει, με τον Άρη και τον Κατσαούνη να έχουν το πλεονέκτημα με αρκετό κόσμο να τους στηρίζει για διαφορετικούς λόγους. Κάπως έτσι, μια παίκτρια που φαινόταν δυνατή, φαίνεται πως θα φύγει μέσα σε αυτή την αναμπουπούλα, τη στιγμή που έχουμε και έναν τραυματισμό που μπορεί να κοστίσει σε παίκτρια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share